Обратно към пълната версия на статията »

Борисов: Орешарски е кукла на конци - други определят политиката на правителството

Борисов: Орешарски е кукла на конци - други определят политиката на правителството
„Комунистите са хора, които своите кусури, или своите недостатъци, или своите пороци, се опитват да ги прехвърлят на другите хора, и това е безспорно майсторство при тях“, каза още Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Орешарски е кукла на конци и други хора определят политиката на правителството, заяви пред „Фокус“ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Борисов направи изказването в отговор на въпрос за твърденията на Георги Първанов, че в момента управляват кръгове.

Това е безспорна истина за цялата страна”, каза Борисов.

Орешарски е една кукла на конци. Съвсем други хора определят политиката на правителството. Това е много тесен кръг около Моника Йосифова и Станишев, и част от ръководството на ДПС. Това са кръговете, и не случайно и Татяна Дончева го е говорила това преди години”, коментира бившият премиер.

„Комунистите са хора, които своите кусури, или своите недостатъци, или своите пороци, се опитват да ги прехвърлят на другите хора, и това е безспорно майсторство при тях“, каза още Борисов.

„Напълно съм съгласен с Първанов, в тази посока. В момента БСП изобщо няма моралното право, тя не е легитимна да прави нито смени, нито каквото и да било. Тя не е първа политическа сила”, посочи Бойко Борисов.

#Бойко Борисов #Пламен Орешарски #Георги Първанов #правителство