Обратно към пълната версия на статията »

Почина Руслан Семерджиев

Почина Руслан Семерджиев
A A+ A++ A

Изпълнителният политически съвет на Народна партия „Свобода и достойнство“ с голямо прискърбие съобщава, че на 11.07.2013 г. в София, внезапно почина нашият колега и приятел, зам.-председателят на партията -  Руслан Семерджиев. Неговият богат жизнен и политически опит беше упование на младите му колеги и ние искрено скърбим за преждевременната му кончина.

Изказваме от името на всички членове и симпатизанти на НПСД  нашите дълбоки съболезнования на прекрасното му семейство. Кураж за всички близки приятели на Руслан!

Поклонението пред паметта на нашия колега и приятел ще се състои на 14.07 2013 г. (неделя), от 12.00 ч., в ритуалната зала на Централните софийски гробища.

 

Руслан Семерджиев е роден в град София. Магистър по хидротехническо строителство от ВИАС. Владее 4 езика. Член на Научно–технически съюзи в България. Управител на „Оптимус 21“.

Зам.-председател на Народна партия „Свобода и достойнство“. Бивш директор в „Енергопроект“ АД. Бивш председател на Съвета на директорите на авиокомпания „Балкан“ ЕАД. Народен представител от СДС в 36-ото Народно събрание на Република България. Съосновател на СДС в жк „Младост“.

Бивш председател на Политически оперативен съвет на Либералнодемократичен съюз. Бивш член на Изпълнителното бюро на Социалдемократическата  партия. Съосновател и бивш зам.-председател на Либерален съюз „Нов избор“.

Ръководител и разработчик на десетки проекти с национална и международна значимост. Участник в множество неправителствени сдружения и организации. Женен, с две деца.