Обратно към пълната версия на статията »

"Титан" дава на бизнесмените акциите на ЦСКА "абсолютно безвъзмездно"

"Титан" дава на бизнесмените акциите на ЦСКА "абсолютно безвъзмездно"
"Титан" дава акциите на ЦСКА безвъзмездно. Снимка: offnews.bg
A A+ A++ A

Ръководството на ЦСКА в лицето на "Титан" излезе с официално изявление чрез сайта на клуба.

Собствениците пишат, че са готови да дадат акциите на клуба на бизнесмените "абсолютно безвъзмездно".

Припомняме, че в петък група бизнесмени изявиха желание да придобият акциите на ЦСКА, като започнат да погасяват дълговете в размер на 11-12 милиона лева. Става въпрос за група бизнесмени, а от тяхно име се изказа бившият изпълнителен директор от управлението на Александър Томов – Александър Тодоров.

"Титаните" твърдят, че в събота и неделя чакат кандидат-купувачите на "Армията" в 14:00 часа, за да дадат акциите. В противен случай от понеделник разчитат на действия на новосформираното дружество ЦСКА 1923 АД.

Ето и пълното съобщение:

"До Обществеността

Уважаеми Дами и господа,

ръководството на ПФК ЦСКА ЕАД в лицето на собствениците на дружеството, се запозна с излязло в медиите днес намерение, да се закупи Клубът, което бе заявено от господин Александър Тодоров. Изразяваме своето задоволство, че освен нас, и други личности обичащи ЦСКА, искат да помогнат в този кризисен период. Подчертаваме своята готовност да предоставим акциите на дружеството на посочените, като „група бизнесмени", абсолютно безвъзмездно. За целта уведомяваме уважаемите кандидат-купувачи, че вратите на Клуба са отворени за тях. Ние ще ги чакаме, за да им връчим акциите на „Българска армия" и през уикенда, когато и в събота, и в неделя на стадиона ще има наш представител. За да сме още по-конкретни съобщаваме, че в един от тези два дни – събота и неделя, ще очакваме на среща въпросните господа в 14:00 часа. Държим да поясним, че ако до понеделник на обяд (08.07), не сме установили контакт с кандидат – купувачите, няма да ни остава друго освен да се надяваме на успешна развръзка за червената кауза след предприети мерки от страна на новосформираното ЦСКА 1923 АД. Категорични сме, че ще настояваме евентуално връчване на акциите да се осъществи прозрачно за обществото, и пред камерите и обективите на медиите.

От собствениците на ПФК ЦСКА ЕАД"

#ЦСКА #Александър Томов #Титан