Обратно към пълната версия на статията »

„Джанго без окови“ и „Тед“ с най-много номинации от MTV

„Джанго без окови“ и „Тед“ с най-много номинации от MTV
„Джанго без окови“ е един от фаворитите.
A A+ A++ A

„Джанго без окови“ и „Тед“ получиха най-много номинации за тазгодишните филмови награди на MTV.

И двете ленти имат по седем номинации, а актрисата Дженифър Лорънс получи пет, сред които за най-добра женска роля за филма „Наръчник на оптимиста“, предаде БГНЕС.

Тя е номинирана и в категориите най-добра целувка, най-добра екранна двойка и най-добър музикален момент заедно с колегата си в лентата Брадли Купър.

Водещият на церемонията по раздаването на наградите „Оскар“ тази година Сет Макфарлън е номиниран в четири категории, сред които за най-добро изпълнение без риза. Водеща на церемонията ще бъде актрисата Рибел Уилсън, а победителите ще получат статуетка във формата на златна пуканка. Самата Уилсън е номинирана в категорията за пробив.

За най-добър филм номинирани са: „Джанго без окови“, „Наръчник на оптимиста“, „Тед“, „Отмъстителите“ и „Черният рицар: Възраждане“. За най-добра актриса са номинирани Ан Хатауей за „Клетниците“, Мила Кунис за „Тед“, Дженифър Лорънс за „Наръчник на оптимиста“, Ема Уотсън за „Предимствата да бъдеш аутсайдер“ и Рибел Уилсън за „Напълно перфектно“. За най-добър актьор номинации получиха Бен Афлек за „Арго“, Брадли Купър за „Наръчник на оптимиста“, Даниел Дей Люис за „Линкълн“, Джейми Фокс за „Джанго без окови“ и Чанинг Тейтъм за „Професия: Стриптийзьор“. „"В категорията най-добър злодей са номинирани Леонардо ди Каприо за образа на Калвин Кенди в „Джанго без окови“, Том Харди и Марион Котияр в „Черният рицар: Възраждане“ и Хавиер Бардем в „007: Координати Скайфол“.

#MTV #Дженифър Лорънс #Брадли Купър