Обратно към пълната версия на статията »

Наздраве за Снежана!

Наздраве за Снежана!
A A+ A++ A

На днешния 14 декември имен ден празнуват всички, които носят имената Снежа, Снежана, Снежанка и производните им.

Името Снежана означава бяла, чиста, снежна.

Според специалистите по антонимика (наука за имената – бел. р.) по натура жените с името Снежана са оптимистки, винаги се надяват на нещо по-добро.

Във всеки колектив са организатори и инициатори. Умеят да увличат с идеите си, да го поведат, без да изтъкват това като своя заслуга.

Жената с име Снежана е жизнерадостна, с тънко чувство за хумор, самолюбива и обичаща другите.

Притежава задълбочени знания, постоянно повишава образованието си. Околните дарява с любов и с внимание.

Смяната на впечатленията дава на жената, носеща името Снежана, творчески потенциал, затова тя обича да пътешества, предпочита активната почивка.

Склонна е да се вглъбява в собствения си свят. Омъжва се рано и семейният й живот рядко е безоблачен поради сложните отношения със свекърва й.

Мъжът й също не винаги разбира нейните душевни стремежи. Импулсивната Снежана често взема необмислени решения и прави доста грешки в живота си.

Не й достига твърдост и уравновесеност. Много й е трудно да става рано сутрин, затова за нея е по-добре да си избере професия, чиято специфика е свързана с работа в следобедните часове.

На външен вид Снежана прилича на баща си, но наследява майчиния си характер.

Освен имен ден на жените, носещи името Снежана, в България на 14 декември се отбелязва и Денят на ветеринарните специалисти.

#Снежанка #имен ден #България