Обратно към пълната версия на статията »

Криско избяга от благотворителен концерт – не му платили хонорар

Криско избяга от благотворителен концерт – не му платили хонорар
Певецът беше поканен да участва в инициатива в подкрепа на 16-годишния Мирослав Петров от Сливен, който е с диагноза рак на белия дроб. Снимка: radiofresh.bg
A A+ A++ A

Рапърът Криско си тръгна от благотворителен концерт в Стара Загора малко преди да дойде неговият ред да излезе на сцената.

Певецът беше поканен да участва в инициатива в подкрепа на 16-годишния Мирослав Петров от Сливен, който е с диагноза рак на белия дроб, предаде Дарик.

Съпричастни млади изпълнители се включиха в кампанията, като се опитват да съберат средства за лечението на онкоболното момче.

Малко преди да излезе на сцената, за да подкрепи каузата обаче, любимецът на тийнейджърите Криско „дезертира“, без дори да поздрави публиката.

Организаторите от местната рап група „Стз Отбора“ обясниха, че причина за „бягството“ на Криско била, че не успели да платят хонорара му предварително.

„Уговорката ни беше да дойде и да му заплатим. Но така стана, че нямахме достатъчно хора, достатъчно приходи. И решихме, че е по-добър вариант да му предложим ние със собствени средства през следващите няколко месеца да му ги изплатим, за да може каквито и пари да останат, да ги дадем за каузата. Криско не пожела никакъв друг вариант, освен да получи парите предварително преди концерта, и съответно се разделихме“, разказаха от групата.

Младите хора, дошли, за да чуят любимия си рапър, останаха дълбоко разочаровани и възмутени от постъпката му.

#Криско #благотворителен концерт #Стара Загора #Сливен