Обратно към пълната версия на статията »

Любовта лекува! Връзката на Вили Вуцов с 11 години по-младото гадже го изправила на крака

Любовта лекува! Връзката на Вили Вуцов с 11 години по-младото гадже го изправила на крака

Фейсбук - архив

A A+ A++ A

Хубави неща се случват на Велислав Вуцов в последните месеци. Първо колоритният треньор пребори тежка болест, а след това отново откри и любовта.

Специалистът има нова дама на сърцето си. Тя се казва Люба и е 11 години по-млада от него. Софиянката качи първата им обща снимка във фейсбук. На кадъра Вили я е прегърнал и нежно я целува. Приятелите на Вуцов засипват двойката с коментари, в които им желаят много щастие заедно.

"България Днес" научи, че връзката на специалиста и Люба е прясна-прясна. Двамата са заедно от няколко месеца. Отношенията им започнали точно когато Вуцов започна да се подобрява значително от болестта. Тежкият диабет можеше да коства дори живота на наставника. Именно любовта го вдъхновила да се възстанови напълно.

Интересно е, че след огромния медиен интерес двамата премахнаха снимката заедно от социалните мрежи.

Вуцов дълго време беше сам след тежкия развод с бившата му съпруга. 56-годишният Вили има три деца от предишния си брак. Това са футболистите Светослав, Петър и Иван, който е кръстен на легендарния си дядо Иван Вуцов.

Раздялата на треньора и жена му Светлана бе съпътствана от много скандали. Двамата дълго се съдиха за родителските права на тримата си синове.

"Светлана за мен е един лош човек - каза тогава Вуцов за бившата си съпруга. - Неприятното е, че лошотиите на този човек рефлектират върху децата. От това боли. Много!"

В началото и трите момчета бяха при треньора. Най-големият му син Иван обаче го изостави и отиде при майка си. Оттогава момчето не поддържа връзка с баща си, което е една от големите болки на Вуцов.

Двамата със Светлана водиха дълго дело и за къщата им в Евксиноград. Тя бе спечелена от бившата жена на Вуцов. Тя успя да му вземе и други активи след поредица дела. Сред тях бе и бизнес с недвижими имоти във Варна.

#Вили Вуцов