Обратно към пълната версия на статията »

Манолова се заигра с паролите: Слагам ги в чувала и ги завличам!

Манолова се заигра с паролите:  Слагам ги в чувала и ги завличам!

Стоп кадър/Евроком

A A+ A++ A

Коя партия е по-лява и по-автентична и какво се случи с паролите на "Левицата” за Instgram и TikTok коментира Мая Манолова, кандидат за депутат от "Солидарна България”, в ефира на предаването "Пресечна точка”.

"Много е смешно, когато аналогови хора коментират социалните мрежи”, отбеляза Манолова относно казуса с паролите на "Левицата”. "Не знам как Миков си представя "завличане” на пароли. Може би с модерните напоследък чували и торби – слагам в чувала и завличам”, каза тя.

Кандидатът на "Солидарна България” отрече да е "завличала” паролите за социалните мрежи на "Левицата”. "Няма смисъл да се възползвам от техните профили”, каза Манолова. "Аз съм първият политик, който има 62 000 последователи и над 1,3 милиона гледания в TikTok на видеа за призоваване на избирателна активност”, поясни тя.

Относно появата на много леви формации за един кръг избиратели Манолова посочи, че "липсата на идеи води до продуцирането на скандали” и също, че никой не пита "кой е по-ляв”. По думите ѝ българските граждани "изнемогват” и искат някой да реши проблемите им, а заедно с Ваня Григорова са готови именно за това.

Ние няма да се събираме с ГЕРБ, БСП или ПП-ДБ, заяви Манолова. И посочи, че сред каузите на "Солидарна България” са въвеждането на необлагаем минимум, поставянето на таван на банковите такси и намаляване на цената на тока.

#Мая Манолова