Обратно към пълната версия на статията »

ТОП 5 мемета: Мрежата гърми с най-мразеният ерген и "свекървището"

ТОП 5 мемета: Мрежата гърми с най-мразеният ерген и "свекървището"

стоп кадър

A A+ A++ A

След снощния финал на „Ергенът“ и покъртителното решение на Алек Младенов да не се появи пред Магдалена и Надежда, а да ги изпрати с видео съобщение, днес интернет гърми от хейт срещу бизнесмена.

Публични личности, известни певици и артисти буквално попиляха Алек заради немъжкарското поведение, а зевзеци засипват социалните мрежи с подигравателни мемета.

Най-често упреците са свързани с майка му и коренната промяна в отношението му, след като чу мнението й за момичетата. Мъжката аудитория в онлайн пространството пък оприличава Младенов на жена или минимум – мъж с леви наклонности.

„От мама по-добра няма! Sincerely, The Kissing machine“, е едно от най-разпространяваните мемета. Факт е, че през целия сезон Алек не спираше да целува момичетата и от всички участнички само две останаха ненацелувани от него. Истинска Машина за целувки!

Разпространява се и кратко стори, в което Алек меси питка, а зад него мъж му помага, като му държи ръцете. „Избраницата бе обявена отдавна“, красноречиво пише под видеото.

Припомняме, че както първи Intrigi.bg разкри, на финала снощи Ергенът не избра нито една от момите. Той нямаше и смелостта да се изправи очи в очи с тях и да им съобщи за решението си, а записа видео обръщение.

Заради липсата на „топки“ Алек се превърна в най-мразения Ерген в историята на риалити шоуто.

#"Ергенът"