Обратно към пълната версия на статията »

Младоженецът беглец: Алек прати Наум да свърши черната работа

Младоженецът беглец: Алек прати Наум да свърши черната работа
A A+ A++ A

Дългоочакваната и много рекламирана развръзка на третия сезон на "Ергенът" се случи още преди финалния епизод на предаването да бъде излъчен. Това се случи след гаф на bTV, които публикуваха в платформата си bTV Plus интервю с една от отпадналите участнички, в която тя споделя разочарованието си от случилото се във финалния епизод.

Във видеото Магдалена, която е една от двете финалистки във формата, разговаря с водещия Наум Шопов. От разговора им става ясно, че тя е разочарована от случилото се на последната "церемония на розата", на която ергенът Алек трябва да избере една от двете дами за своя половинка.

"Със сигурност е нещо, което не съм очаквала. По никакъв начин няма да упреквам Алек за неговото решение. По никакъв начин не смятам да осъждам Aлек, но в крайна сметка не мога да скрия разочарованието си от това, че той просто не се появи", казва Магдалена.

"В крайна сметка аз проявявах смелост два месеца, бях искрена и напълно открита с него. Очаквах просто да се появи, щях да приема всяко едно негово решение, щях да го уважа, очаквах той да дойде и да ме погледне в очите", допълва още тя.

Видеоклипът вече е изтрит от платформата на bTV, но се разпространява в социалните мрежи. Там има и аудио запис от интервю на водещия с другата финалистка - Надежда, която също е разочарована от финала.

"Имах възможността доста време да помисля за цялата ситуация и неговата постъпка. Минавах през различни емоции, спомням си, че ми беше доста мъчно и доста обидно, че [Алек] не се изправи пред нас. Сега вече, след като мина доста време, осъзнавам, че може би на него не му е било лесно да ни поднесе тази информация", посочва тя.

От двата разказа става ясно, че в крайна сметка изглежда ергенът не избира нито една от двете останали претендентки за сърцето му. Промо клипът на bTV за финалния епизод обещава, че "голямата развръзка предстои", пише "Булевард България". На него има откъс от сцена, в която двете финалистки Магдалена и Надежда, облечени в официални рокли, застават една срещу друга и изглеждат объркани от въпросната ситуация.

Изтичането на толкова голям спойлер предизвика разочарование сред някои от потребителите в социалните мрежи, които отправят остри критики към продукцията.

Премиерата на последния епизод от третия сезон на риалити формата все пак ще се излъчи в четвъртък вечер. В него ергенът ще запознае последните две останали жени със своята майк

#"Ергенът"