Обратно към пълната версия на статията »

Ужас! Динко от Ямбол бере душа в болница

Ужас! Динко от Ямбол бере душа в болница
A A+ A++ A

„Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота“. Това каза пред Флагман.бг ямболският бизнесмен Господин Вълев, по-известен като Динко от Ямбол.

Рано тази сутрин в онлайн пространството се появиха твърдения, че полицията издирвала Динко за участие в организирана престъпна група, действала на територията на Ямбол в продължение на три години.

Според Трафикнюз.бг дори имало издадена заповед за ареста на Динко, но до този момент той не бил открит. Репортер на Флагман.бг два пъти разговаря с Динко тази сутрин и видимо той не се укриваше - вдигаше на непознати номера на титулярния си номер, който лесно може да намери всеки разследващ полицай.

В различни медийни публикации се твърди, че Динко бил издирван, защото имало показания срещу него от лице, което вчера било задържано на територията на Ямбол. Въпросният посочил, че Господин Вълев организирал схема за изнудване на катастрофирали шофьори на тирове, в която участвали и полицаи от Ямбол. Това обаче са твърдения, без конкретни доказаталества и Динко бил издирван за разпит.

„Нямам представа за какво ми говорите, но от няколко дни съм в болница, в тежко състояние – с тромб и съсирване на кръвта. Едва ме спасиха“, обяви Динко пред Флагман.бг.

Преди две години той претърпя тежък инцидент, след който буквално живее втори живот.

#Динко Вълев