Обратно към пълната версия на статията »

Трите упражнения на Дженифър Анистън за перфектна фигура и отлично здраве

Трите упражнения на Дженифър Анистън за перфектна фигура и отлично здраве

инстгарам

A A+ A++ A

Дженифър Анистън разкри трите упражнения, които ѝ помагат да поддържа перфектния си тонус и да бъде в крепко здраве.

55-годишната актриса от “Приятели” се включи в Instagram в понеделник, за да сподели сутрешната си тренировка.

Клипът показва как актрисата полага усилия в нелека тренировка, включваща планински катерач, клекове на един крак, изпълнявани на повдигната платформа, и лицеви опори.

След като Анистън приключва строгата тренировка, тя се свлича върху черна постелка за тренировка по корем.

“О, Боже … Нали знаете онези дни, в които просто не искате да го правите? Просто трябва да го направиш", казва тя, докато е с лице на пода. Звездата, която носи розов спортен сутиен, черно горнище и сив спортен клип, написа към видеото: “Ако имате един от тези понеделници, с вас съм.”

Дженифър Анистън споделя, че с години наред се е борила да намери тренировъчен метод, който да работи за тялото ѝ.

“Когато си с нагласата: "Трябва да правя 45 минути кардио, иначе тренировката ми не си струва“, това е обезсърчително”, коментира тя преди време пред InStyle. “Вярвах в това толкова дълго време. Просто прегорях и разбих тялото си.", сподели Джен.

Носителката на наградата "Еми" каза още, че е трябвало да си внуши, че трябва да “чувства горенето”, докато тренира, което е нездравословен начин на мислене.

Въпреки че Анистън поддържа здравословен начин на живот, тя също така знае кога да се поглези с любимите си храни.

През юни поглед към балансирания ѝ хранителен режим разкри, че тя си позволява “лакомства и cheat days”, след като тренира усилено пет дни в седмицата.

“Ако иска да се наслади на мартини или текила, тя ще се поглези. Това не е голяма работа", сподели приближен на звездата пред светските издания. Той разкри още, че вкусотиите са само малка част от диетата на Анистън. Тя залага предимно на храни с високо съдържание на протеини и здравословни въглехидрати, тъй като фокусът ѝ е просто “да бъде толкова здрава и щастлива, колкото може да бъде.”

#Дженифър Анистън