Обратно към пълната версия на статията »

Гал Сасон шокира с прогноза за 2024 г: Кръв, кошмари и бум на магии

Гал Сасон шокира с прогноза за 2024 г: Кръв, кошмари и бум на магии

БТА

A A+ A++ A

Световноизвестният астролог и учител по кабала Гал Сасон излезе с прогнозата си за 2024 г. и смрази всички. Той преподава в Юдаисткия университет в Лос Анджелис, писател е и лицензиран астролог. Сасон е дълбоко свързан с България и в края на всяка година пристига у нас, за да изнася семинари и да представя прогнозите си за следващите 12 месеца. Връзката му с нашата страна идва от неговата баба, която е била родом от Варна.

„2024 г. няма да бъде лесен път. Тя обещава голяма глобална и лична трансформация с Плутон – Господарят на смъртта и прераждането, който се установява във Водолей за пръв път след Френската революция, Индустриалната революция и подписването на Конституцията на САЩ. Тя ще бъде маркирана от кръв и конфликти (Северен възел в Овен), наводнения и природни бедствия (Сатурн в Риби), дезинформация и лъжи (Юпитер в изгнание в Близнаци) и идеологически сблъсъци между консерватори и либерали (Плутон преминава от Козирог към Водолей). Митичните нюанси на 2024 г. се подсилват и от факта, че това е и китайската година на Дракона. Интензивността на 2024 г. е осезаема. Тя ще започне със стационарен Меркурий и кулминира с ретрограден Марс. Въпреки това има частица надежда, тъй като 2024 г. е годината на Дървения дракон и ще се случи така, че Главата на Дракона ще премине в огнедишащия Овен за пръв път от 19 години. Това ни дава възможност да впрегнем енергията на Дракона в наша полза“, обяснява гуруто в астрологията, цитиран от „Ретро”.

Той разкрива още, че през 2024 г. Плутон прави последната си промяна от Козирог към Водолей. Въпреки това, когато Плутон преминава в нов знак, както направи през 2008 г., той поставя началото на значително финансово сътресение. Трябва да се подготвим за някои икономически предизвикателства, кризи и промени през следващата година, предупреждава астрологът.

„От нумерологична гледна точка 2024-та се свежда до числото 8, което символизира безкрайността. В Кабалистичното дърво на живота 8-ата сфера се нарича Сплендор и отговаря за магията и синхроничността. Осмицата е числото на магиите, безкрайността, всичко, свързано с бизнес, с общуване и с интелигентност“, допълва Сасон.

#Гал Сасон