Обратно към пълната версия на статията »

ВИДЕО Мъж се изложи като кифладжия - открадна 2 пъпеша от пазара във Велико Търново

ВИДЕО Мъж се изложи като кифладжия - открадна 2 пъпеша от пазара във Велико Търново
A A+ A++ A

Камера за видеонаблюдение засне нелепа кражба.

И това видяхме... Кражба на пъпеши! В социалната мрежа е разпространено видео, което показва как е извършена кражбата. Мястото обаче, на което е сторена кражбата, остава неизвестно, тъй като жената, публикувала видеото, не е уточнила.

Кадрите от кражбата са публикувани във Фейсбук група, която обединява жителите на Велико Търново, което ни кара да си мислим, че кражбата е станала иммено на Кооперативния пазар в града.

Така се прави!
Скъпо ли им било?!
Още по - скъпо да им е.

Това написа Мария Попова, която е публикувала видеото. А на кадрите се вижда как мъж се приближава към сергия с два самотни пъпеша. Той взима един от пъпешите и го доближава до носа си. Секунди по-късно се обръща с гръб към пъпешите и започва да оглежда района. От левия си джоб вади черна торбичка, в която поставя пъпешите, а след което си тръгва от сергията.

Кражбата предизвика възмущение в социалната мрежа, но не липсват и шеговити коментари.

"Според мен в момента търси NFC, за да си плати с новия си Iphone директно с карта Revolut. Познавам го, не обичал да носи кеш", написа Мартин Чолаков.

"Той не краде, той си взима!", коментира Златко Георгиев.

"Има ли още за "бране" да идваме и ние", пошегува се Трендафил Трифонов.

Саид Джамбазов пък попита: "Кой нормален търговец си оставя щанда без надзор?". А Мария Попова му отговори: "Въпросът дори не е до човека, достатъчно щедра съм, особено ако наистина хората са в нужда. И въпросът не е кой нормален продавач ще си остави стоката без надзор, защото и на нас понякога нещо ни се "налага". Това е просто блед фон на една доста по-пъстра картина, която по-добре да не знаете, в какви условия понякога ни се налага да работим. Да не пускам другия клип, където съм пред възрастния човек и без да попита просто си взема един домат и почва да ръба. Има и доста по-фрапиращи неща. Никакъв контрол".

#Велико Търново #кражба