Обратно към пълната версия на статията »

Забелязаха Ружа Игнатова в столична дискотека?

Забелязаха Ружа Игнатова в столична дискотека?
A A+ A++ A

„Ружа Игнатова е жива и я видях в столична дискотека” – коментира младо момче в социалните мрежи. Той я видял в нощен клуб и буквално замръзнал на място, след като всички новини говорят за нейното изчезване.

Разказът му предизвика голям отзвук и много коментари в социалните мрежи. Реално и полицията би се включила и разследвала тази следа, но истината се оказа доста различна и колоритна.

Очевидецът побърза да поясни, че става въпрос за певицата Софи Маринова, която все повече прилича на българската измамничка, която е сред най-издирваните жени в света, пише "Уикенд".

В последните години ромската перла не спира да се тунингова. Тя плаща колосални суми на родните пластични хирурзи, за да изглежда още по-красива, но всъщност започва да става комична. Последно ромската перла си уголеми и повдигна силиконовия бюст. Софи регулярно през годините се подлага на операция за повдигане.

Певицата сложи силикон преди повече от десетилетие, но редовно ляга под ножа, за да стоят гърдите й още по-красиво. Маринова има доста корекции и по лицето си, като се наблъска и със задължителните ботокс и филъри. От тях в лицето ромката изглежда като житена питка. Тя си направи и доста плътни вежди, които често са обект на подигравки. Заради тях тя се сдоби с прякора Фараона, който идва от приликата й с египетския фараон Тутанкамон.

Устните на етрополската легенда също са гротеска. Изпълнителката на „Стари рани“ обича да ходи и със зализана коса, а голямото й чело да се набива на очи. Именно джуките, веждите, тъмната коса, смуглия тен и ботоксът я правят копие на изчезналата криптокралица Ружа Игнатова.

Издирваната от ФБР милионерка е жената, която успя да направи фамозна международна измама, измъквайки рекордните близо $ 4 милиарда от наивни вложители на „виртуалната валута”, измислена от нея – OneCoin.

Ружа също е от ромски произход, като Софи. „Доктор Ружа”, както обича да се представя измамницата, е чиста циганка, макар самата тя да отричаше. Тя произхожда от стар ромски клан от плевенските села. Родителите й обаче емигрират в Германия още през 1990 г. и бързо успяват да се интегрират.

Игнатова има германско гражданство и твърди, че е завършила право и икономика – факт, който мнозина днес поставят под съмнение. Тя изчезна на 25 октомври 2017 г., след като беше уведомена за засилване на полицейските разследвания около нейната измама в София. Постоянно се носят слухове ту за смъртта й, ту, че си е направила множество пластични операции и се крие някъде в Дубай или ЮАР.

Докато от ФБР издирват Ружа по дърво и камък, у нас си имаме нейно копие в лицето на гласовитата Софи Маринова, която се е докарала до копие на измамничката. Фолк певицата, за разлика от Ружа, си изкарва парите с честен труд и пеейки по заведения.

#Ружа Игнатова