Обратно към пълната версия на статията »

Седмичен хороскоп от 19 до 24 март

Седмичен хороскоп от 19 до 24 март
Pixabay
A A+ A++ A

Овен 21 март – 20 април

Днес, където се съберат много хора, ще прескачат искри и нищо важно няма да се реши. Останете в тесен семеен и приятелски кръг, не се включвайте в екипни програми и не участвайте в състезания. Вероятни са конфликтни ситуации и опити да ви извадят от играта. И в любовта ще се появи трети или ще разберете със закъснение за лъжите. Точно днес не уточнявайте отношенията. Знаменателна седмица. На 19-и Меркурий навлиза в Овен, а на 20-и и Слънцето ще го последва. Планирайте важни делови и творчески инициативи. На 21-и не бързайте с новите договори, до вечерта се очертават генерални промени. На 22-и работете активно. На 23-и може да получите печеливши предложения и да сключите изгодна сделка. На 24-и да се водят само двустранни срещи и преговори.

Телец 21 април – 20 май

Родените в първата декада са на прага на любовна дилема. Луната е в конфликт с Венера от вашия знак. В отношенията прескачат искри особено ако има странична намеса. Денят не е благоприятен за съвместни начинания и срещи със стари партньори. Не позволявайте на миналото да засече и засенчи бъдещето ви. Старата любов наврежда на новата. Прекъснете вредни връзки. През уикенда Луната от Водолей е в конфликт с Венера и Уран от Телец. Не бъркайте любовта с приятелството, не предприемайте рискови пътувания. От 20-и с навлизането на Слънцето в Овен навлизате в сатурнова дупка. На 21-и нищо важно не започвайте. За 22-и планирайте преговори и юридически инициативи. На 23-и нападението е най-добрата защита. 24-и носи пари и придобивки.

Близнаци 21 май – 21 юни

За днес се препоръчват срещи с капацитети в областта, в която не можете да се справите сами или имате здравословен проблем. Посетете учителите си, търсете квалитетно мнение и не избързвайте с взимането на важни решения. Срещите с роднини са затормозяващи, всеки държи на мнението си и не е съгласен с другия. Отложете за утре общите сбирки, останете с любимите на приятно място. 19-и е ден на реката от възможности. Опитайте от всичко, не се отказвайте от предложения и покани. Меркурий навлиза в Овен, а на 20-и и Слънцето ще го последва. Родените в третата декада ще водят тежки битки на 21-и. На 22-и подпишете нови договори. На 23-и свършвате добра работа, на 24-и идват добри пари.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес лесно се влиза в преразход. Харчите пари за излишни неща и нарушавате обещанията си. Неблагоприятно за семейни и приятелски сбирки. Вместо смях и веселие ще има забележки и сълзи. Препоръчват се само двустранни срещи и консултации със специалисти по неотложните и важните въпроси. Ограничете контактите до минимум, не ходете по митинги и не влизайте в спорове. На 19-и всичко ще се подреди по план. Обединете пари и усилия в една посока. 20-и е ден за нови начинания. Започнете нов проект и делова програма. На 21-и ограничете контактите, намалете апетитите. На 22-и не влизайте в нарушения, изпълнявайте всички клаузи по договорите. На 23-и очаквайте атака, 24-и носи любов и повишение.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес родените около 1 август може да имат проблеми в любовта и чувствата. Луна и Венера са в конфликт с рожденото ви Слънце. Останете двама, не се събирайте с много хора, особено ако имате някакъв взаимен проблем за разрешаване. Днес третият е излишен, а и клюката върши мръсната си работа и задълбочава кризите. Намерете начин за извинение и компромис. Предстои тежък уикенд за вас. Луната ви гледа в опозиция от Водолей и е в конфликт с Венера и Уран от Телец. Каквото загубите, трудно ще си върнете. 20-и ви води към бъдещия ви офис или дом. 21-и е рисков, но на 22-и правите силен юридически ход. 23-и е ден за атака по всички фронтове на личната ви амбиция. На 24-и изневерявате или разбирате за изневери.

Дева 23 август – 22 септември

За днес планирайте срещи на четири очи. Колкото хора се съберат на едно място, толкова и мнения ще има и конфликтите ще никнат като гъби. Останете в тесен кръг на близки и приятели. Не предизвиквайте спорове и не провокирайте околните с лични забележки и критика. Каквото отложите за утре ще тръгне по правилата, ще донесе чаканите пари, придобивки и екстри. На 19-и правите успешни връзки и постигате напредък в личен и делови план. 20-и ви връща към нещо недовършено от миналото. На 21-и се справяте с един проблем, но друг ще се появи. Не споделяйте идеите си. На 22-и може да уговорите финансиране на проектите си. 23-и е благоприятен за подписване на нови договори. На 24-и не работете в екип.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ограничете кръга от познати и си уредете срещи само с проверени във времето хора. Търсете и давайте експертно мнение. Ще бъдат по-успешни двустранните контакти. Някой ще си намери нов ученик, а друг нужният му партньор и съветник. Сега е моментът да направите и избора си в любовта. Където се появи трети, животът и работата ще се объркат. Бъдете избирателни в контактите. На 19-и всичко може да тръгне като по вода и да донесе придобивки. За 20-и планирайте огледи на имоти и терени. На 21-и не поемайте излишни рискове, изчакайте, не провокирайте никого. На 22-23-и ще имате притеснения със закона, внимавайте какво подписвате. На 24-и уговаряте успешна сделка, пише "Телеграф".

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес всеки дърпа чергата към себе си, търси оправдания и извинения, за да прехвърли работата и отговорностите на друг. Не се събирайте с много хора, всеки ще ви натоварва с проблемите си, без да пита за вашите. От една накриво казана дума може да пламнат свещени войни и семейството да се разедини. Не правете забележки и не давайте непоискани съвети. Бъдете внимателни на пътя. На 19-и намалете темпото и претенциите към другите. На 20-и правите стабилизираща крачка напред. Сключете нови договори. На 21-и не си струва да се играе по правилата, другите не го правят. 22-и е интуитивен. На 23-и правите силен ход. На 24-и играйте солово.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден за среща с учителите и с тези, които има на какво да ви научат и за какво да ви консултират. Търсете съвет от капацитет. Не споделяйте с лаици и потенциални конкуренти болните си въпроси и задачите, които ви предстоят. И за хубавото, и за лошото днес е добре да не знаят много хора, за да не ви обсъждат и да се намесват в избора ви. Спазвайте диета, намалете темпото и активността. На 18-и уредете консултации със специалисти. На 19-и се свързвате с подходящите хора. На 20-21-и Луна, Нептун и Марс ви гледат в рискови аспекти. Намалете темпото, бъдете дипломатични, но не се доверявайте на никого. 22-и идва с откровение за правилния път и избор. На 23-и взимате своето от работата и живота. Чакайте повишение, сключете нов договор. За 24-и не планирайте работа в екип.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на колебания и напразно суетене около вечно недоволните и претендиращите. Не се събирайте с много хора, отложете за утре роднинските срещи и веселбата. За днес е добре да се осъществяват само двустранни срещи. Бъдете избирателни във връзките. Днес маските падат, ще видите някого в истинската му светлина, време е да си направите изводите. Препоръчва се и диета. От 19-и Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от Овен, очертават се тежки конкурентни битки. На 20-и и Слънцето навлиза в Овен и вече става доста напечено за вас. На 21-и енергията е на кота нула, предприетото ще тръгне накриво. На 22-и пренебрегвате интуицията и бъркате. На 23-и Плутон напуска Козирога, едно покровителство си отива. 24-и носи предложение.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес клюката върши мръсната си работа и може да ви скара с партньори. Вървите към изневери или изневерявате. Отложете пътувания, ако партньорите ви не могат да дойдат с вас. Днес третият е излишен, но ако намери отворена вратичка, ще се появи и ще развали връзки, градени с години. Влизате в преразход не само на чувства, но и на енергия и пари. Ограничете контактите. На 18-19-и Луната от Водолей сключва пречупващи аспекти с Венера и Уран от Телец. Внимавайте с нестандартните увлечения, вие ще плащате. На 20-и стартирайте нови инициативи, особено в имотен план. На 21-и бъдете пасивни, не участвайте в комбина с никого. На 22-23-и сключете нови договори, водете юридически битки и защитете позициите си. На 24-и ще си плащате за любовта.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес лесно се стига до конфликти. Колкото хора се съберат на едно място, толкова и мнения ще има и толкова амбиции ще се сблъскат. Не се препоръчва работа в екип. Където се появи трети, отношенията ще излязат извън контрол. Добре е да се погрижите за здравето си, посетете лечебни и зареждащи места, консултирайте се с нужните специалисти. Препоръчва се пост и въздържание. 19-и отваря нова страница в живота ви, тръгнете смело напред. Хората с комплекси ще загубят. На 20-и уреждате ново жилище или база за бъдещ бизнес. На 21-и останете където сте, започнатото с амбиция ще зацикли. На 22-и интуицията ви дава верните съвети, а разумът се блъска в оковите на стреса. На 23-и правите силен ход. 24-и носи придобивки.


#седмичен хороскоп