Обратно към пълната версия на статията »

ВИП услуги: Двамата ергени обслужвали чалгаджийка? (ВИДЕО)

ВИП услуги: Двамата ергени обслужвали чалгаджийка? (ВИДЕО)
Инстаграм/Колаж: Телеграф
A A+ A++ A

ървият 'ерген" Виктор Стоянов и главният герой във втория сезон на едноименното риалити Евгени Генчев са били наети да участват във видеото на песента на попфолк звездата Галена "Стара каравана" от 2015 година. Това гласи последната клюка в социалните мрежи.

В действителност рунтавият модел в клипа, който си партнира с Виктор прилича поразително на актуалния в момента "ерген", за чието сърце се борят куп жени. Сами можете да прецените той ли е... Галена е била обслужена и от трети модел, който също можете да видите във видеото, но засега името му остава загадка. Това пък стана повод за конспиративни подмятания в ТикТок, че явно има някаква връзка с подбора и като нищо можем да очакваме партньорът на Виктор и Евгени в изпълнения с морски страсти клип да се появи като главно действащо лице в следващия трети сезон на "Ергенът", пише "Телеграф".

Едно е сигурно - оказа се, че също като Виктор, Евгени има богато минало в лекия жанр. Той е бил и изпълнител на попфолк компанията „Хит микс мюзик” през 2018 г., когато като гост участва с пианото си в баладата на Лорена и Джордан „Внимавай какво си пожелаваш”, в чийто клип също се появява.

Вече стана известно, че предшественикът му Виктор пък се е снимал в куп чалга видеа. В мускулите на бодибилдъра са се отъркали Емануела и Андреа, която се е снимала заедно с него в видеото към песента си "Витамин". Твърди се също така, че Виктор е станал повод за раправия тъй като Камелия, която си го прикоткала за песните "Неповторим" и "Добре дошла" не искала да го дели с друга. Само че Галена успяла да го открадне под носа й и паралелно да го вкара в хита си "Стара каравана".