Обратно към пълната версия на статията »

Топ 10 най-красиви жени в света

Топ 10 най-красиви жени в света
A A+ A++ A

Красотата е в очите на наблюдателя, но винаги има жени, които се открояват с уникална визия и стил. Ние сме направили изследване и ви представяме Топ 10 на най-красивите жени в света за 2023 година.

Емили Ратайковски - тази американска актриса и модел впечатлява с перфектния си фигурен тип, красиво лице и сексапил. Тя е нашата избор за номер едно в този списък.

Анджелина Джоли - тази холивудска звезда не е само красива, но и талантлива актриса и хуманитарен работник. Тя има идеални черти на лицето, които я правят една от най-иконичните жени в света.

Емма Уотсън - тази британска актриса е известна с ролята си на Хермиона във филмовата поредица "Хари Потър", но и заради своята естествена красота и стил.

Беатрис Боромео - тази италианска журналистка и модел впечатлява със своята елегантност и стил. Тя е идеалният пример за модерна жена с класа.

Сара Сампайо - тази португалска модел е най-известна с работата си за Victoria's Secret. Тя има екзотична красота и невероятно тяло.

Приянка Чопра - тази индийска актриса и модел е известна с участието си в "Квантико" и "Мегре". Тя има идеални черти на лицето и един от най-добрите тела в индустрията.

Кейт Бекинсейл - тази британска актриса има перфектни проценти на тялото и красива костюмна дизайнерска колекция. Тя е пример за красива жена, която се грижи за себе си.

Беонсе - тази американска певица и актриса не само има глас, който обхваща всички ноти, но и една от най-красив

#жена