Обратно към пълната версия на статията »

Извънземни от Нибиру създали човешката раса?

Извънземни от Нибиру създали човешката раса?
Youtube
A A+ A++ A

Планетата Нибиру, известна още като Планетата Х е истинска загадка за учените.

Според една теория дванадесетата планета от Слънчевата система е обитавана от същества, наречени анунаки.

Много експерти сред които и Зекария Сичин са на мнение, че анунаките първи са посетили нашата планета преди стотици хиляди години и са се заселили в района на Близкия Изток.

Каменни структури, които свидетелстват за тяхното съществуване са открити в целия Близък Изток и Африка. В своите древни писания шумерите говорят за планетата Нибиру и боговете, наречени анунаки.

Думата анунаки в превод означава "тези, които дойдоха от небето на земята”.

Счита се, че тези извънземни същества имат пряко влияние върху земните раси, а може би дори върху сътворяването им.

Предполага се, че човешката раса е изкуствено създадена от жителите на Нибиру, които били изключително технологично напреднали.

Те знаели точно как да създадат изкуствена форма на живот и имали план за хората. Човеците трябвало да им служат като роби и да изпълняват нарежданията на извънземните същества.

Много по-късно, когато животът на Земята се стабилизирал и поел обичайния си ход, анунаките отпътували за своята планета Нибиру, като оставили на нашата планета няколко колонии.

Според друга теория целта на извънземните същества били природните ресурси на Земята. Анунаките се нуждаели от злато, което да използват, за да възстановят атмосферата на своята планета.

За изпълнението на тази задача обаче пришълците са създали човешката раса, която да им служи като робска нация и да им помогне при златодобива.

Сред учените има и застъпници на теорията, че именно анунаките са тези гениални същества, които така прецизно и съвършено са създали пирамидите в Гиза.

Предполага се, че надарените с аналитичен ум пришълци от Нибиру са ръководели целия процес на построяване на древните монументи, а египтяните са им служили вярно и са ги почитали като богове.

Това са само част от теориите, свързани с тайнствената планета Нибиру.

Всеки има право да вярва в каквото пожелае, но не изключвайте теорията, че планетата Нибиру съществува и на нея може би живеят изключително напреднали във всяко едно отношение същества.

Източник: chudesa.net

#Нибиру #планета Х #извънземни