Обратно към пълната версия на статията »

Нашата звезда от филмите за възрастни Диана Габровска с послание за стоенето на колене

Нашата звезда от филмите за възрастни Диана Габровска с послание за стоенето на колене
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Първата българска порнозвезда - Диана Габровска, пусна философско послание на стената на своята страница във Фейсбук. Нахлулата с гръм и трясък в розовата индустрия нашенка разясни следното: "Животът събаря само силните. Поставя ги на колене, за да докажат, че могат да се изправят. Слабите не ги закача. Те са си на колене цял живот!".

Постът на порно тигрицата бързо събра харесвания и коментари. Диана, която наскоро без избрана за сесксимвол на България за 2023 година, често публикува подобни неща, които целят да накарат хората да се замислят. А и да не гледат на нея само като на лъскава опаковка, а и като човек с дълбокаа душевност с разностранни интереси.

Диана презентира пред нашата медия, че тези дни бял свят ще види поредната й лента от филмите за възрастни, която е с нейно участие. От досегашните й сцени е ясно само едно - отново можем да очакваме нещо различно, защото всичките й филми досега, освен с нажежени до червено секс изпълнения, се характеризират и с неповтаряемост като сценарий и сюжет.

#Диана Габровска #порно #порно актриси #порно звезда #порноактьор #порноиндустрия