Обратно към пълната версия на статията »

Последни работни дни на 48-ото Народно събрание НА ЖИВО

Последни работни дни на 48-ото Народно събрание НА ЖИВО
A A+ A++ A

Депутатите да обсъдят на първо четене Законопроект за изменение и допълнение на Закона за съдебната власт, предвижда седмичната проектопрограмата, публикувана на интернет страницата на парламента.

В проектопрограмата е и второ гласуване на промени в Закона за медиацията, както и в Гражданския процесуален кодекс. Очаква се народните представители да обсъдят на първо четене Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за отбраната и въоръжените сили на България.

Проектопрограмата включва и проект на решение за даване на съгласие за увеличаване на акционерното участие на България в капитала на Черноморската банка за търговия и развитие. Народните представители се очаква да разгледат на първо четене Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за управление на етажната собственост.

В проектопрограмата е също така първо гласуване на промени в Закона за търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел, както и в Закона за държавните резерви и военновременните запаси.

#Парламент