Обратно към пълната версия на статията »

Нов град. Нов гоустфейс. Нови правила – „Писък 6“ от 10 март само в кината

Нов град. Нов гоустфейс. Нови правила – „Писък 6“ от 10 март само в кината
A A+ A++ A

На 10 март правилата се променят. Хорър иконата Гоустфейс се завръща на големия екран с Писък 6, но този път има нещо различно. Най-новата част на създадената от жанровата легенда Уес Крейвън и сценариста Кевин Уилямсън изключително популярна и иновативна слашър поредица ще ни представи емблематичния убиец в нова, далеч по-ужасяваща светлина. Този Гоустфейс не е като другите и ще отприщи страха на зрителите в кината в невиждани размери.

В Писък 6 сестрите Саманта (Мелиса Барера) и Тара Карпентър (Джена Ортега), както и близнаците Чад (Мейсън Гудинг) и Минди Мийкс (Джазмин Савой Браун) напускат Уудсбъро и започват нова глава от живота си в Ню Йорк. Ужасът обаче ги следва по петите – нов убиец надява маската на Гоустфесй и сякаш не следва нито едно от установените правила. Скоро броят на телата нараства неимоверно, а с всяка следваща жертва, самоличността и мотивите на убиеца изглеждат все по-мъгляви. По всичко изглежда, че този път оцелели няма да има.

Най-новият трейлър на Писък 6 ни поставя в центъра на кървавата баня, разкривайки новия по-силен, по-безскрупулен и по-енигматичен Гоустфейс, и затвърждава обещанието на създателите на филма, че това ще бъде най-напрегнатата, кървава и изненадваща част от поредицата до момента. Трейлърът също така ни предлага първи поглед към завръщащата се към франчайза Хейдън Пенетиер, в ролята на любимата на феновете Кърби Рийд, както и към Кортни Кокс, която за пореден път се превъплъщава в емблематичната Гейл Уедърс.

Режисьори на Писък 6 са Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет (Докато смъртта ни раздели, Писък), по сценарий на Джеймс Вандербилт (Зодиак, Невероятният Спайдър-мен) и Гай Бузик (Докато смъртта ни раздели). Сценаристът на първите четири филма от поредицата Кевин Уилямсън (Знам какво направи миналото лято, Факултетът) отново е в ролята на изпълнителен продуцент. В ролите са Мелиса Барера, Джена Ортега, Джазмин Савой Браун и Мейсън Гудинг, Кортни Кокс, Хейдън Пенетиер,Дермът Мълруни, Тони Револори, Самара Уивинг и др.

Гоустфейс ни очаква с Писък 6 на уста само в кината от 10 март.

#филм