Обратно към пълната версия на статията »

Бургаското Барби с рекордна 33-а вливка хиалурон, много се харесва

Бургаското Барби с рекордна 33-а вливка хиалурон, много се харесва
Инстаграм
A A+ A++ A

33-та рекордна вливка хиалурон ще си инжектира в устните БГ Барби. Притежателката на най-големите джуки в света до дни ще отбележи новата процедура, с което продължава да бележи все повече напредък към мечтания кукленски вид.

Бургазлийката, на която предстоят два държавни изпита през лятото, преди да се дипломира като бакалавър от Софийския университет "Св. Климевнт Охридски" по специалността "Немска филология", продължава ударно и с пластични корекции по тялото си. Наред с новата вливка Андреа Иванова ще си сложи втора порция хиалурон и в скулите, с което да ги повдигне и оформи по своя визия.

"Идеята е да придам на лицето специфична форма, която ми харесва. Допада ми жената с най-големите скули на света, въпреки че мнозина не я одобряват. Тя си е сложила имплант с операция. Засега при мен остава вариантът с филърите, не съм мислила за интервенция като при нея, но нищо не се знае занапред", сподели пред "България Днес" русокосата фурия, която продължава да радва последователите си в еротичната платформа "Онлифенс" с горещи кадри и видеа.

Анастасия Покрещук от Киев се прочу като притежателката на най-големите скули в света. Украинката е похарчила над 2100 долара за уголемяването им.

Украинката Анастасия има фрапиращо огромни скули №1 в света
Украинката Анастасия има фрапиращо огромни скули №1 в света

Въпреки че някои от последователите в социалните мрежи изпращат негативни коментари, украинката казва, че обожава външния си вид. Анастасия посочва, че филърите са повишили самочувствието й, обяснявайки, че преди това е била твърде срамежлива, за да публикува свои снимки онлайн.

Тя написа: "След като видях промените в скулите си, се влюбих в тях. Разбирам, че изглеждат странно за другите хора, но нямам нищо против."

И Анастасия, и Андреа не се спират дотук. И двете разкриват, че искат да налеят силикон в гърдите. Особено нашето момиче, което вече сложи по 600 кубика във всяка гърда - или общо 1200.

"Тази година желанието ми е да увелича двойно силикона и той да бъде по 1200 кубика във всяка гърда. Вече мина повече от година от пластичната операция и мога да говоря с хирурга за това. Ако стигнем до консенсус, скоро ще го направя. Парите не са проблем, важно е лекарят да разреши", посочи пред вестника българското Барби.

Докато подрежда календара с козметичните и пластични си процедури, Андреа обмисля сериозна оферта от италианско шоу за световни рекорди, излъчвано в най-гледаното време по Канал 5. Италианските продуценти поемат всички разходи по пътуването и 5-дневния престой на собственичката на устни №1 в света, но българката все още не е решила дали ще приеме.

Странно или не, но Андреа все още не е получила друго пиперливо предложение - такова за включване в порно индустрията. Иначе в социалните мрежи покани за гостувания валят всекидневно от всякакви господа от близки и далечни държави и континенти.

"Не съм се замисляла, какво ще правя, ако получа такова предложение. Засега платформата "Онлифенс" ми е достатъчен. Но ще видим", загадъчно оставя отворена вратата българското Барби.



#Андреа Иванова