Обратно към пълната версия на статията »

ВИДЕО Първата наша порно звезда уби змея с прашка! Пусна се от Рилския манастир

ВИДЕО Първата наша порно звезда уби змея с прашка! Пусна се от Рилския манастир
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Добилата небивала популярност у нас, а и не само, Диана Габровска явно знае как да провокира феновете си в социалните мрежи. Тя е следвана от над 33 хиляди души в Инстаграм и именно там първата българка, която гради порно кариера с името си пусна кратко видео от...Рилския манастир.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК ДИАНА ГАБРОВСКА В РИЛСКИЯ МАНАСТИР

Тунингованата, много чаровна и перверзна актриса от филмите за възрастни вече има зад гърба си 7 секс сцени - коя от коя по-горещи - от лесбо ласки, през групови изпълнения, до междурасови отдавания. Всъщност, само 4 от розовите видеа засега са видели бял свят и предстои и останалите да бъдат излъчени от гръцката агенция, с която Диана има контракт.

По всички пи ар закони дотогава мокрещата сънищата на хиляди мъже Габровска трябва да държи интереса към личността й напомпан. И тя го прави по завиден начин. Няма как иначе да се отчете това, че авторката на книга със заглавие "Аз, грешницата" влиза в Рилската обител...

Диана даде наскоро да се разбере, че целта й в порно индустрията е да се изкачи до самия връх - да снима с най-известните мъже в сферата, да залага на все по-разкрепостени видеа, а в крайна сметка да бъде отличена с порно Оскар в САЩ.

Novinite.bg й пожелава успех, защото прославя не само себе си, но и страната. Диана Габровска не съумя да стане кметица на Момин проход на местния вот преди 4 години, но сега е напът да пробие по доста по-шеметен начин и за нея да се говори не само в Татковината.

#Диана Габровска #Рилски манастир #порно #порно звезда #порно актриси #порноактьор #порноиндустрия