Обратно към пълната версия на статията »

Бившият ресорен министър: Щабът по енергетиката е хаос и разруха, 70 милиона губим от ремонта на АЕЦ Козлодуй

Бившият ресорен министър: Щабът по енергетиката е хаос и разруха, 70 милиона губим от ремонта на АЕЦ Козлодуй
A A+ A++ A

Бившият енергиен министър в кабинета "Петков" Александър Николов изчисли, че страната ни губи баснословни суми и, че виновни за това са сегашните управляващи и в частност сформираният извънреден щаб в енергийния сектор.

ЕТО КАКВО НАПИСА ПО ТЕМАТА НИКОЛОВ:

Междувременно: Предложената цена за януари за природен газ е с 60 лв. / мвтч по-висока (сигурно защото експертният потенциал на екипа помогна през септември и октомври да се подсигури зимния период на цени между 20-50 евро)

АЕЦ "Козлодуй" все още е в ремонт. 4-ти ден без яснота кога ще бъде обратно в системата. Пиковите цени на мвтч надхвърлиха 1200 лв. в понеделник, вторник - 1 000 лв. Един блок произвежда над 25 000 мвтч на денонощие. Да, всичко това са ЗАГУБИ!!! За всички нас!

До момента - над 70 млн. лв!!!

Благодарности към щаба за

☢

ХАОС И РАЗРУХА

☢

!!! Чудесно си вършат работата до момента!

P.S.: За съжаление още през месец август казах, че щетите от текущия политически кабинет в министерство на енергетиката ще ги плащаме много след като си тръгнат. Но... има и добра новина - финансовите данни и всички следи остават. Поне за 10 + 1 година. Нека продължават така смело напред... с илюзията, че "всичко е точно и няма проблем"!

#Александър Николов #АЕЦ Козлодуй #енергетика