Обратно към пълната версия на статията »

2023-а ще е кошмарна за тези три зодии

2023-а ще е кошмарна за тези три зодии
A A+ A++ A

Определено много малко хора по света ще могат за помнят 2022 година като хубава. Трудностите чукаха на вратата на почти всеки човек – пандемия, война, инфлация.

Астролозите вече са готови с част от прогнозите за идващата 2023 година и по думите им за някои хора и тя ще се окаже също толкова тежка, колкото бе и изминалата.

По думите им представителите на 3 знака ще понесат най-тежките удари през следващите 365 дни и на тях ще им е най-трудно.

Лъв

Началото на следващата година ще ви донесе много проблеми в личния живот. Астролозите казват, че това може да е период на продължителни сериозни конфликти. Очакват ви много скандали, а семейните може да стигнат дори до развод. Може да има делена на имущество или загуба на голямо наследство.

Сред проблемите, които 2023 година ще донесе на Лъвовете, са и трудности в работата. Може да възникне конфликт с началници или служители, което ще накара Лъвовете да се замислят за смяна на работата.

Везни

На Везните няма да им е лесно и определено няма да усетят какво е да си в зоната си на комфорт през 2023 година. Ще им се наложи да напуснат дома си или мястото, на което живеят от дълго време. Може да ви се наложи да излезете на квартира и да живеете с непознати.

Риби

2023 година ще донесе много трудности в живота на тази зодия. Ще търпите удари буквално на всички фронтове. През пролетта може да стигнете до депресивни състояния поради проблеми в работата или лошо финансово състояние.

Няма да сте щастливи във връзката си или брака си и е възможно да имате кратка афера, пише jenata.blitz.bg


#зодии