Обратно към пълната версия на статията »

Дневен хороскоп за четвъртък, 1 декември 2022 г.

Дневен хороскоп за четвъртък, 1 декември 2022 г.
A A+ A++ A

Овен

Разточителните разходи през изминалата седмица или две може да ви накарат да се почувствате по-малко уверени относно финансовата си ситуация днес. Може би сте дали пари назаем на приятел и се съмнявате в способността му да ви върне. Или може би сте се хванали за търговско предложение, за което сега съжалявате. Коригирайте ситуацията, ако можете. Ако не можете, просто се поучете от опита и го оставете зад гърба си.

Телец

Вашата амбиция и воля за успех може да са във война с чувствата ви днес. Може би сте работили толкова усилено, че не обръщате достатъчно внимание на приятелите и семейството си и им липсвате. Може би се съмнявате в способността си да изпълнявате задълженията си. Бъдете обективни, когато разглеждате ситуацията. Не позволявайте на емоциите да избягат с вас.

Близнаци

Днес може да решите да се изолирате далеч от света. Може би сте уморени или се чувствате малко лошо и искате само да се отпуснете и да прочетете хубава книга. Това е добре. Всеки има нужда от малко уединение от време на време. Единственото притеснение тук е, че ако останете твърде уединени, може да пропуснете важна комуникация. Трябва да устоите на изкушението да изключите телефона!

Рак

Кавга за пари може да попречи на приятелството днес. Може би някой не е върнал заем и наемодателят сега има нужда от него. Може би член на вашето домакинство не е в състояние да плати своя дял от сметките. Не се оставяйте да бъдете въвлечени в кавги или взаимни обвинения. Разработете нещо с приятеля си, ако е възможно. Не си струва, заради парите да захвърлите едно приятелство и да оставите празнина в живота си.

Лъв

Духовните и метафизични изследвания може да отнемат много от времето ви днес. Може да искате да се разровите на спиритизма или окултизма. Днес концентрацията ви е много силна, въпреки че ще трябва да правите много почивки!

Дева

Днес може да копнеете за ваканция и да си мечтаете за бъдещо пътуване със самолет. Умът ви може да се насочи към духовни места като Индия, Египет, Израел или Ирландия, докато се чудите какво би било чувството да стоите на свещените места в тези страни. Не просто си играйте с идеята. Вероятно сте закъснели за пътуване, което би подхождало на вашата мистична природа.

Везни

Някой, когото познавате от дълго време, може да се отдалечи или по друг начин да изчезне от живота ви. Той или тя може да се премести в далечна държава. Вероятно ще поддържате връзка по телефона или имейла, но никога няма да е същото, поне не за дълго време. Ще се почувствате по-добре, ако срещнете нови хора. Те ще се появят, вероятно чрез хуманитарни групови дейности.

Скорпион

Възможно е да има известно напрежение между вас и вашия романтичен партньор, което може да ви накара да се почувствате малко депресирани. Ключът към закърпването на това е честната комуникация. Не забравяйте, че честен не означава непременно брутален. Конфронтациите сега могат само да разширят разрива. Кажете на партньора си какво чувствате, Скорпион, но не хвърляйте вина за нищо. До края на деня всичко трябва да е наред.

Стрелец

Днес вашите биоритми може да са малко ниски, така че е малко вероятно да се чувствате особено общителни. По-вероятно е да искате да заровите носа си в проектите си, вместо да бъдете обичайното си изходящо аз. Това е добре, но внимавайте да не сте толкова уединени, че да пропуснете да получите искрени комплименти. Това може да направи голяма разлика в начина, по който се чувствате!

Козирог

Наелектризиращо привличане към някого, когото може би току-що сте срещнали, може да накара мислите ви да се съсредоточат върху секса и романтиката днес. Ако можете, организирайте романтична вечер с любовния партньор. Ако това не е възможно, изгледайте филм, който ще ви трогне до сълзи.

Водолей

Членовете на семейството може да са разстроени от различни разочароващи събития в живота си и тези настроения могат да се прехвърлят и към вас. Днес би било най-добре да ги оставите сами да решат нещата по свой начин. Малко вероятно е да отговорят на съчувствието ви. Възползвайте се от тази възможност, за да се погрижите за някои от вашите задачи, които може да сте отложили. По този начин тишината в къщата може да работи в полза за вас.

Риби

Непредпазливите думи от страна на по-млад човек може да доведат до разстройство. Ако думите са насочени към вас, не ги приемайте на сериозно. Човекът просто не умее да използва по-добър подход. Ако думите са насочени към някой друг, не се изкушавайте да нападнете човека, който ги е казал. Коригирайте го внимателно. Така или иначе, запазете го за себе си и след това го забравете. Не си струва стресът.

#годишен хороскоп #днвен хороскоп