Обратно към пълната версия на статията »

FOREO изненадва за първи път с 30% намаление за Черен петък 2022 на своите водещи продукти

FOREO изненадва за първи път с 30% намаление за Черен петък 2022 на своите водещи продукти
A A+ A++ A

Този Черен петък FOREO, световен лидер в технологиите за красота, за първи път предлага 30% намаление на трите си най-продавани продукта – LUNA 3, UFO и BEAR.Премиум устройствата на марката се наложиха като еталон за сияйна, тонизирана и здрава кожа и са сред любимите продукти на звезди като Рита Ора, Джесика Алба и Майли Сайръс. Изгодната оферта за Черен петък ще е валидна през цялата седмица – от 21 до 27 ноември, в notino.bg. Тя обхваща и тазгодишните празнични сетове на бранда, които са страхотна идея за коледен подарък.

Ето ги и най-добрите оферти на FOREO за Черния петък през 2022 г.:

Гама FOREO BEAR

FOREO BEAR е идеалната изненада, ако искате да подарите бляскава и тонизирана кожа на близките си (включително и на себе си)! Този стилен и супер ефективен уред за стягане на лицето с микроток ще се превърне във ваш личен треньор. FOREO BEAR е първият в света медицински микротоков уред, одобрен от FDA, който не само има позитивен анти-ейдж ефект, но и видимо подобрява контура на лицето, като нежно енергизира и стяга всички 69 мускули на лицето и шията. Клинично доказано е, че само за една седмица той значително подобрява дълбоките бръчки и фините линии, както и повишава стегнатостта и еластичността на кожата.

Благодарение на това ефективно оръжие в борбата срещу стареенето FOREO BEAR, подготовката да заблестите за празничния сезон ще бъде бърза, лесна и безболезнена. И за да сте сигурни, че няма да пропуснете нищо, марката предлага неповторимонамаление за Черен петък с 30% и за FOREO BEAR mini, по-малкия вариант, но само по размер!

Добре е да знаете: BEAR е първият в света медицински микротоков уред с антишокова система, одобрен от FDA! Научно доказано е, че то е най-ефективното устройство с микроток на пазара.

Гама FOREO UFO

Желаете да си осигурите допълнителна хидратация през студения сезон? FOREO предлага и... „извънземна“отстъпка за своя уникаленпродукт, предлагащ пълна грижа за лице вкъщи – UFO 2. Той е революционен уред за грижа за кожата, който подхранва тялото и ума, благодарение на най-съвременните технологии. С релаксиращи T-Sonic пулсации, пълноспектърна LED-светлинна терапия, криотерапия, загряваща термотерапия серията продукти UFO осигурява на вас и на любимите ви хора моменти на чиста релаксация и СПА преживяване в уюта на дома.

FOREO предлага и отстъпки за цялата гама маски за лице, активирани от UFO, за един наистина завършен и луксозен подарък за грижа за кожата.

Офертата на бранда за Черния петък включва неповторими намаления - 30% отстъпка, на устройствата FOREO UFO, FOREO UFO mini 2 и FOREO UFO mini, за да отговори на нуждите на всички бюджети!

PRO Tip на FOREO: Терапиите за лице с UFO 2 подобряват нивата на хидратация на кожата със 126% само след 90 секунди, а освен това клинични проучвания показват, че UFO 2 значително намалява появата на бръчки само за седем дни.

Гама FOREO LUNA

Най-емблематичната серия на FOREO – LUNA, уреди за почистване на лицето и стягащ масаж, любими на знаменитостите по целия свят, също са на страхотни цени в момента. За Черен петък 2022 г. марката изненадва своите почитатели с 30% отстъпка на някои от най-новите уреди от серията LUNA 3 и LUNA 3 plus!

Гамата LUNA на FOREO се отличава с меки силиконови влакънца за дълбоко, но нежно почистване. Клинично доказано е, че тя премахва до 99,5% от натрупаните замърсявания, като излишен себум и мъртви клетки. Благодарение

на тези най-съвременни козметично-технологични решения,почистването на лицето ще се превърне в истински ритуал за красота и може да бъде топ подарък за вашите близки.

Любопитен факт: LUNA е наименувана на латинската дума за „луна“ заради материала, използван за едно от най-запомнящите се човешки постижения на всички времена. Подметките на лунните ботуши на Нийл Армстронг са били изработени от същия силикон като LUNA, което превръща силикона в златен стандарт за висока производителност и съвършенство.

Намаленията на FOREO от 30% са уникални за бранда, което прави този Черен петък идеалнатавъзможност да спестите пари и да грабнете желаното устройство или коледен сет на FOREO, които сте си набелязали от известно време.

Не пропускайте възможността да закупите продуктите на FOREO с 30% отстъпка в notinо.bg.

За да научите повече за FOREO – най-бързо развиващата се марка в областта на технологиите за красота в света, и да сте в крак с иновациите ѝ, посетете сайта foreo.com или последвайте @foreo_official в Instagram.

За FOREO

Шведският козметичен и технологичен бранд FOREO предлага нови стандарти за красота и грижа: от серията LUNA – устройства за почистване на лице, награждавани десетки пъти, през продуктовата линия UFO, която въведе изцяло нов начин за нанасяне на продукти за лице, до ISSA, която стои зад преоткриването на четката за зъби. Подходът е дързък – марката не просто подобрява съществуващите дизайни – FOREO Швеция ги разрушава и ги рестартира из основи, като гарантира, че най-добрите продукти не са привилегия само за хората с високи финансови стандарти. FOREO насърчава увереността – когато се чувстваш добре, изглеждаш добре, и мисията е изпълнена! Дебютът на FOREO на пазара е през 2012 г. и в момента брандът присъства в 77 страни в света, като продължава да се разраства.

***

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ ЗА FOREO:

• Мисията на FOREO е да озарява живота ви. Името е съкратено от „За всеки“ (FOR EVERYONE), защото се стремим да създаваме новаторски, достъпни решения, които носят щастие и полза за ежедневието на всеки. Когато се чувствате добре, изглеждате добре и нашата мисия е изпълнена.

• FOREO (произнася се: ФО-РЕ-О) е основана в Стокхолм, Швеция през 2013 г. от изобретателя Филип Седич, който има над 200 международни патента под своето име.

• Само за 7 години компанията прерасна от козметичен start-up до глобална компания, в която работят над 3000 души в 22 глобални офиса на 5 континента.

• Въз основа търсене в Google и други интернат търсачки, FOREO е най-бързо развиващата се марка устройства за красота в света

#FOREO #FOREO Imagination #FOREO LUNA 3 plus #FOREO UFO #FOREO на страхотни цени