Обратно към пълната версия на статията »

Първата бг розова звезда Диана Габровска иска горещи сцени с мъж за милиони

Първата бг розова звезда Диана Габровска иска горещи сцени с мъж за милиони
A A+ A++ A

Диана Габровска в политиката не успя, но в порното има една мечта - да бъде кралицата на пенисите, пише Vbox7.

Самата тя сподели в Instagram, че желае да снима горещи сцени с Адам Дикса, известен професионално като Кийрън Лий и че ако това се случи удоволствието ще е изцяло нейно.

Нашумялата като кандидат-кметицата на Момин проход с голите снимки Диана отговори на въпроси от фенове, сред които с кого мечтае да работи в порното.

Тя посочи, че именно с Кийрън Лий би правила много неща.

Феновете на порното са добре запознати с Кийрън, но по-интересното е, че преди години той застрахова бойното си оръжие за 1 млн. долара.

"Направих си пълен медицински преглед. Компанията няма да ми изплати застраховката само ако загубя члена си. Засега обаче не планирам да се разделям с него", каза в интервю Кийрън, който за момента няма повреди.

Е, надяваме се, че мисис Габровска няма да го повреди, ако двамата стигнат до общи снимки.

Любопитното е, че Кийрън е пресподелил сторито на колежката си, в което тя споделя за желанието си. А това означава само едно - може да очакваме нещо скоро от тези двамата.

Феновете на Диана се вълнуват и от други неща, а именно: Ако получи разтърсващ оргазъм от друг мъж, брои ли се за изневяра? Неуспялата кметица сподели, че не е съгласна с мнението, защото обожава работата си.

"Това значи ли, че всеки човек, който изпитва удоволствие от работата си, изневерява на половинката си?", пита порно звездата ни.

Е, права е жената, знае си цената, но ако питате нас... си е чиста изневяра. Но пък при Габровска е странно положението, защото половинката ѝ присъства на снимачната площадка и вижда всичко.



#Диана Габровска