Обратно към пълната версия на статията »

Ето коя зодия ще бъде най-силно засегната от пълнолунието на 8 ноември

Ето коя зодия ще бъде най-силно засегната от пълнолунието на 8 ноември
A A+ A++ A

Пълнолунието на 8 ноември попада в знака Телец и се очаква да донесе доста интензивни вибрации със себе си. Този месец говорим за кървава луна, придружена от пълно лунно затъмнение. Пълнолунието през този месец е известно още като Боброва луна, тъй като това е времето от годината, през което тези животни започват да се оттеглят в своите хижи в подготовка за зимния сезон.

Лунното събитие ще бъде едно от най-мощните за годината. Астролози го определят като е начална или крайна точка. То ще доведе до изненадващо събитие, неочаквана новина или човек, който идва в живота ви и ви насочва към нова траектория или ви помага да осъзнаете какво трябва да финализирате. Денят ще бъде изпълнен с много напрегнати вибрации.

Луната, придружена от Слънцето, обединяващо се с Меркурий, има силата да внесе много хаос в живота на много членове на зодиака. Особено засегнат ще се окаже Овенът, който добре ще трябва да се погрижи за себе си в този ден. Пълнолунието може да окаже влияние и в световен мащаб в области на глобални икономически проблеми, особено като се има предвид, че 8 ноември е изборен ден в САЩ.

Ако вашият зодиакален знак е Овен, вероятно ще преживеете пълнолунието на 8 ноември малко трудно. Огнената зодия може да се почувства като в безизходица. Ще ги обземе съмнение, че хората около тях не ги признават или оценяват.Това е моментът, в който Овенът трябва да се вгледа в себе си и да разбере какво точно иска. Може би е подходящ момент за промяна.

2378121

Пълнолунието е свързано с размисъл, благодарност и освобождаване. Затова направете всичко възможно, за да разберете какво ви прави щастливи и след това започнете да работите за постигането на тези цели. Освободете се от всичко, което ви пречи да създадете живота, за който сте мечтали.

Пълнолунието в Телец на 8 ноември ще накара Овните да направят равносметка на материалните неща в живота си. Тази луна попада във втория дом на парите на огнения знак и може да ги накара да се привържат към материалните си притежания.

Разбира се, пълнолунието е и идеален момент да покажете благодарност за всички аспекти от живота си, така че не забравяйте да направите равносметка на отношенията си с близките, работата и здравето си.

#пълнолуние