Обратно към пълната версия на статията »

Ицо Хазарта: Над 1300 човека са с мен в мисията за помощ на деца от домове! Тяхната съдба стои над политическите разправии

Ицо Хазарта: Над 1300 човека са с мен в мисията за помощ на деца от домове! Тяхната съдба стои над политическите разправии
A A+ A++ A

Най-известният рапър у нас, който се впусна и в политиката - Христо Петров, по познат като Ицо Хазарта, показа, че за него има кауза, която няма да предаде. Тя наистина си заслужава, защото е свързана с деца. С деца от домове, на които Ицо помага вече от дълго време и е превърнал този акт в своя мисия.

ЕТО КАКВО НАПИСА ХАЗАРТА ЧАСОВЕ ПРЕДИ 48-ИЯ ПАРЛАМЕНТ ДА БЪДЕ ОТКРИТ:

Бих искал да изкажа своята огромна благодарност към всеки един от тези над хиляда и триста човека, които ме потърсиха с предложения за помощ за децата в домовете. Не съм очаквал, че дейността ми ще намери такава огромна подкрепа - буквално не смогвам да отговоря на всеки, който ми е писал. Ако дори и само половината от тази помощ стане факт - съдбата на тези деца би била доста различна. Съвсем скоро ще ви разкажа как заедно можем да направим това.

Утре започва работа новият парламент. Вярвам, че съдбата на децата стои много над всякакви политически разправии. Някои от проблемите им могат да бъдат решени още в рамките на следващите седмици и месеци. Знам, че е възможно и изпълнимо въпреки противоречията по други теми. Ще се радвам да видя същата нагласа във всеки един от онези, избрани от утре да бъдат част от новото Народно събрание.

Още веднъж - благодаря за подкрепата!

#Ицо Хазарта