Обратно към пълната версия на статията »

Извънземни от Странджа летели над Египет преди 3000 години

Извънземни от Странджа летели над Египет преди 3000 години
Pixabay
A A+ A++ A

Извънземни от България са летели над древните земи на Египет с апарати, наподобяващи хеликоптери – това ясно се вижда от древни йероглифи, изрисувани по стените на храма на Сети I в Абидос и документирани от европейски изследователи много преди да бъде измислено на Земята това летателно средство.

В последните години се правят връзки с НЛО, населявало района на Странджа, който също е пряко свързан с Египет. Още по времето на социализма, когато започва изследване на т. нар. гробница на богинята Бастет в местността Градище край Малко Търново, Странджа, се появиха и теории за връзки между тукашния и египетския свят. Говори се усилено и за проклятие, което древната египетска богиня котка е отправили първо в Странджа. Според поверието това проклятие убива всеки, докоснал се до египетските артефакти.

Както е известно, през 1980-1981 г. в Странджа под ръководството на Людмила Живкова се търси тайнствената гробница на Бастет. В съвремието сериозни изследователи, използващи високотехнологични методи, установяват, че на това място наистина има нещо. На 18 метра под земята има право пространство, което определено е направено от човешка ръка. А в него има някакъв метален предмет с правилни форми, който наподобява саркофаг, подходящ за погребението на котка, както са правили древните египтяни, пише "Ретро".

#НЛО #извънземни