Обратно към пълната версия на статията »

Бакалова гадже на музикант в нов филм

Бакалова гадже на музикант в нов филм
A A+ A++ A

Родната сензация Мария Бакалова ще играе пърформанс артист, гадже на музикант в драматичния трилър „Електра“. Продукцията вече се снима в Италия, а нашето момиче е с водеща роля, което е пореден успех за нея извън границите на страната ни.

Роля

Нашето момиче ще е с игрално име Франческа, а нейното екранно гадже е Джак Фартинг, който влиза в образа на музиканта Майло. „Електра“ разказва за журналист, който лети до Рим, за да вземе интервю от популярен музикант, но пътуването завършва с измама, предателство и… убийство. В главната роля на журналиста ще влезе Дарил Уайн. В образа на неговата партньорка в живота и фотограф влиза Абигейл Коуен.

Дебют

Режисьор на продукцията е Хала Матар, за която това е дебют в пълнометражното кино. „Развълнувана съм, че върша първия си пълнометражен филм в една от най-красивите страни в света с този необикновено надарен екип от хора", разяснява Матар. Тя е режисирала късометражни филми и музикални видеоклипове за "Шанел", "Вивиан Уестууд" и "Кензо" с присъединяване на Кристен Стюарт, Клои Севини, Джони Ноксвил и Суки Уотърхаус и други, съобщава „Дедлайн“, цитиран от "Телеграф".