Обратно към пълната версия на статията »

Бивш депутат от ИТН за Слави: Предател в предсмъртни конвулсии, на когото му пишат текстовете

Бивш депутат от ИТН за Слави: Предател в предсмъртни конвулсии, на когото му пишат текстовете
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Бившият депутат от партията на Слави - Кирил Симеонов, който впоследствие емоционално се отлюспи от ИТН с изявление от парламентарната трибуна и обвини Трифонов в куп грехове, сега удари още по-мощно по имиджа на шоумена-политик. Варненецът, който се прочу още преди години с участието си в Биг Брадър, а наскоро едва оцеля след преплитане на червата, сега отново е кандидат за народен представител, но този път от Продължаваме промяната. Кирил Симеонов засипа с обвинения национално предателство Слави (макар да не му споменава името, вероятно, за да избегне съдебно преследване) и разкри неща за него, които, ако са истина, са меко казано потресаващи и тревожни.

ЕТО КАКВО НАПИСА КИРИЛ СИМЕОНОВ 1:1, БЕЗ РЕДАКТОВКА НАМЕСА:

За всичкото време в управлението не гъкна, не ти видяхме очите поне една година,�пред мен пита човек който три кампании ти е водач на листа в голям град - “как се казваш??????”

Та ти не си познаваш депутатите? Но от дивана е така.

Сега през ден пускаш постове, които ти ги пишат и които по-скоро звучат жалко..... като на изоставена……

Защо не беше толкова активен когато стотици хиляди хора гласуваха доверие, когато мои роднини и приятели стояха по 6 часа на опашки в чужбина, за да гласуват за каузата, за които герб бяха мафия.�

Предател на надеждите на стотици хиляди Българи!

Изигра добре отредената от задкулисието роля - да разбиеш всяко нещо застрашаващо сараите и Банкя.

И в предсмъртните конвулсии на предателския ти проект, пак се опитваш да смачкаш всичко, което се изправи срещу господарите ти.

#Кирил Симеонов #Слави Трифонов #"Продължаваме промяната"