Обратно към пълната версия на статията »

Какво ви очаква през септември? Вижте в месечния хороскоп

Какво ви очаква през септември? Вижте в месечния хороскоп
Pixabay
A A+ A++ A

Овен

Началото на септември може да бъде малко скучно и някои запознанства не си заслужават, но с течение на времето нещата се променят и все повече нови хора ще се появяват наоколо. Свободните представители на този знак изобщо не искат да се разделят със статуса си. В крайна сметка няма нищо лошо в това да си сам. И можете да прекарате свободното си време с приятели, които ще помогнат с добър съвет и ще подкрепят с добра дума. Звездите обаче са ви подготвили няколко запознанства, които имат всички шансове да прераснат в нещо повече. Близнаци, Водолей или Лъв могат да отворят сърцето ви. Не трябва да се привързвате твърде много към друг Овен или Скорпион, защото тази енергия е силна за вас и може да доведе до конфликт. Опитайте се да не таите злоба и да правите добро, което винаги се отплаща и ви кара да се чувствате добре. Можете да развържете семейните възли, като изчистите ума си и потвърдите стойността си и изборите, които сте направили в името на любовта. Ако осъзнаете, че вашето мислене не е положително, опитайте се да подготвите и напишете или произнесете положителни утвърждения, които препрограмират несъзнаваното. Като започнете с тези твърдения, ще промените мислите си и ще откриете, че истинският план в крайна сметка отговаря на вашите умствени образи.

 

Телец

 

Още от първите дни на септември ще се потопите във водовъртежа на събитията. Винаги сте свободни да изберете любовта и независимостта. Вашият творчески дух не трябва да се страхува. Пазете се от емоционални зависимости или връзки с хора, които искат твърде много от вас, но дават твърде малко. Ако трябва да се откажете от ситуации, които ви нараняват, може би е време да направите скок напред. Опитайте се винаги да давате приоритет на собственото си благо, дори ако това може да съответства на нова структура за вас. Гъвкавостта и хитростта, способността за намиране на компромис и подход към всеки човек са основните козове, които ще осигурят превес на силите в правилната посока. Повечето представители на този знак ще успеят да променят установения мироглед и да се научат да виждат истинската същност на нещата. Да почистите дома си означава да го направите както на ниво домакинска работа, така и на енергийно ниво чрез тамян, свещи. Вие търсите удоволствие, което е от съществено значение за вас. Ако искате да се чувствате добре, следвайте инстинкта си и идентифицирайте всичко, което ви отдалечава от тази енергия. Създавайте розови проекти преди всичко за себе си, а след това вижте кой има сърцето, смелостта и нежността да ви последва.

 

Близнаци

 

Не създавайте твърде много мисли в главата си и не претрупвайте ума си, особено с празни размисли. Красотата на прекаленото мислене е, че можете да създадете много схеми на реалността, но мислите зависят толкова много от утвържденията, които правим сами за себе си. Ако имате работа с някой, който не ви говори ясно, който ви кара да се чувствате нерешителни, трябва да се отървете от това чувство на неувереност. Ако има черти, които смятате за незрели в характера си, можете да работите върху тях, за да представите себе си пред другите в най-добрата си версия. Ако някой ви налага решения, побързайте да се отдалечите. Ако се чувствате блокирани, знайте, че можете да промените условията по всяко време. Преодолейте всички ограниченията, включително умствените и се отворете към живота. Направете истински промени и предприемете положителни действия за вашето бъдеще. Опитайте да се въздържате от необмислени разходи, доколкото е възможно. Звездите предупреждават, че през септември са възможни травми. Затова трябва да се въздържате от екстремни забавления и твърде рискови спортове. Трябва да внимавате и с неизправните домакински уреди и контакти. През първата половина на месеца спокойно можете да планирате пътувания.

 

Рак

 

През този месец, опитайте да излезете от обичайното си меланхолично състояние. Представителите на този знак трябва да се справят с всички натрупани дела. Работната среда може да бъде твърде стресираща и неудобна за чувствителната природа на Рака. Новите проекти, освен добри печалби, могат да донесат и приятни промени в личния ви живот. Затова фино усъвършенствайте комуникативните си умения. Вашият естествен чар ще ви помогне да изградите мостове и да опознаете човек, който може да ви помогне да намерите по-обещаваща работа в бъдеще. В началото на септември ще ви хрумнат много интересни и добри идеи и активно ще започнете да ги прилагате. Някои представители на знака може да имат уреждане на работа свързана с получаване на наследство или разделяне на имущество. Това събитие обаче ще донесе повече разочарование и неприятности. Избор, който е изглеждал правилен от самото начало, в крайна сметка може да се превърне в грешен. Звездите ви препоръчват да се обърне внимание на състоянието на храносмилателната система. Може би е време за разтоварващи диети и преразглеждане на хранителните ви навици. Опитайте поне за известно време да се откажете от пържени, прекалено солени и пикантни храни. Скоро ще почувствате разликата.

 

Лъв

 

Оценявайте всички аспекти на чувствата си. Ако се чувствате заседнали в живот, който не ви принадлежи, може би трябва да направите нещо по въпроса. Не е нужно да се съобразявате с очакванията на другите хора. Ако решите да приветствате някого в сърцето си, направете го открито, демонстрирайки чувства чрез общуване от сърце до сърце. Понякога взаимният разговор ни позволява да потвърдим надеждата, взаимните очаквания. Имайте смелостта да промените това, което чувствате, че не ви принадлежи. Не се опитвайте да контролирате, но бъдете наясно с голямата си сила. Свържете се с източника на вашето изобилие. Не се заблуждавайте и не вярвайте на хора с неспазени обещания. Не дърпайте от едната страна на другата. Не трябва да пропускате предоставени възможности. Не са малко тези, които ще имат шанса радикално да променят живота си към по-добро. При решаването на финансови въпроси трябва да се ръководите от мотото "доверете се, но проверете". Не трябва да инвестирате в съмнителни проекти и да давате пари назаем на непознати лица. Четете внимателно договорите и щателно проверявайте лицето, на което смятате да поверите финансите си. Възможни са ситуации, в които Лъвовете ще се разкъсват между дома, работата и отношенията с любим човек.

 

Дева

 

Опитвате се да си придадете някаква тежест. Абсолютното спокойствие и способността да се адаптирате към предложените обстоятелства е най-добрата тактика, която ще ви помогне безопасно да преживеете този нестабилен период. Трябва да се опитате да изразите емоциите си и ако това е нещо, което ви тласка към страст, дайте ѝ отдушник. Пазете се от емоционално нестабилни хора; много е важно да не влизате в ролята на "Червен кръст" спрямо онези, които са ви наранили или тези, които са действали срещу вас. Бъдете готови да насочите интуицията си по познатия ви начин. Отделете време, за да си възвърнете вътрешния баланс, в случай че някоя ситуация наскоро ви е дестабилизирала. Чувствайте се напълно цялостни и живи, радвайте се, това е вашето време. Тези представители на знака, чиято работа не е свързана с физическа активност, трябва да обърнат внимание на здравето на ставите си. Някои от проблемите ви ще се решат от само себе си. От друга страна, звездите са подготвили за вас много обещаващи предложения. Давайки пари на заем на някой близък, има шанс да развалите отношенията с този човек в бъдеще. Представителите на знака трябва да прекарват повече време със семейството и децата. Възрастните родители също изискват внимание. Препоръчва се на необвързаните представители на знака да бъдат по-активни и да не се стесняват да направят първите стъпки към своето щастие.

 

Везни

През септември трябва да концентрирате всичките си усилия на професионалното поприще. Ще ви се предоставят възможности, които не бива да бъдат пропуснати. Звездите обаче препоръчват да разпределите правилно ресурсите си, така че напрегнатите ситуации да не се отразят на здравето и спокойствието ви. Опитайте се да планирате дните си компетентно, като намирате време за почивка и релаксация. Бъдете внимателни в изразите. Думите, изречени в пристъп на раздразнение, могат дълбоко да наранят любим човек и да развалят отношенията за дълго време. Пикът на напрежението ще бъде в средата на месеца. По това време от вас ще се изисква максимална отдаденост. Не се предвиждат значителни проблеми във финансовата сфера. Връзки, основани единствено на физическо привличане, могат да бъдат подложени на тест за проверка: има ли другия желание за нещо повече или не? Имайте предвид, че някои взаимоотношения могат да се превърнат в отговорности, много по-големи от вашите цели. Но това ще бъде лакмусовият тест, необходим, за да разберете дали е истинска любов или просто палачинка във вода. Свободните представители на знака трябва да смекчат активността си по отношение на противоположния пол. Прекаленият ентусиазъм може да се отрази негативно на репутацията ви. Това важи особено за служебните романи.

 

Скорпион

 

През септември ще се потопите във водовъртежа на ежедневните проблеми. Има голяма вероятност от непредвидени ситуации, които могат значително да променят плановете ви. Не се забърквайте в отношения с непроверени хора. В противен случай финансовите загуби не могат да бъдат избегнати. Този месец ще бъде благоприятен за решаване на сложни проблеми и изграждане на отношения с околните. Що се отнася до областта на финансите, в този момент няма нужда от големи инвестиции. Започва период на стабилност и растеж в бизнес сферата, всичко върви по своя ред. Продължавате да се придържате към целта, която сте си поставили. През този месец има малък риск от нараняване. Затова се препоръчва внимателно боравене с остри предмети и неизправни домакински уреди. Бъдете по-толерантни към чуждата гледна точка и не влизайте в конфликт по никакъв повод. Звездите предричат, че запознанството може да е свързано с пътуване. Семейните Скорпиони в личния си живот ще се радват на хармония и взаимно разбирателство. Свободните представители на знака имат всички шансове да срещнат съдбата си. Освен това може да влезете в конкурентна борба за правото да притежавате общ обект на обожание.

 

Стрелец

 

Септември започва с някои възходи и падения. В момента има редица ситуации, които ви стресират, някои могат да включват финанси и работа, други вашия любовен живот. Може да се наложи да се справите с дребни притеснения и напрежение в отношенията си с колеги или с работодателя. Благоприятно време е да се посветите на лично пространство, проекти, пътувания, страсти, всяка форма на комуникация, която може да ви помогне да подобрите отношенията си или да изградите нови. Що се отнася до любовта, разбира се, че с подкрепата на Марс в седмия ви дом отношенията ви ще вървят само към по-добро. Марс ще внесе голяма страст във вашите взаимоотношения, които ще се характеризират с по-голяма интензивност. Планетата също ще ви даде смелостта да декларирате или изразите чувствата си, ако не сте го правили поради несигурност или страх. Лоялността е необходима за щастлива любов. Бъдете мъдри и не се увличайте. Повярвайте, че вие контролирате сексуалния си живот. Този месец ще бъдете приключенски настроени, когато става въпрос за секс с партньора ви. Възможна е и среща с бивши партньори, така че някои стари страсти може да се върнат. Не се насилвайте да бъдете около хора, които не са за вас. Намерете начини да прекратите връзка, която не ви носи щастие.

 

Козирог

 

Септември е месец, в който ще сте в отлична форма, не само физически, но и емоционално! Благодарение на планетната комбинация ще можете да изживеете своите ангажименти и дни с позитивен подход и приятен жизнен заряд. Широкият спектър от интереси, желанието да научите нещо ново, да отидете на друго място, да направите нещо оригинално ще ви съпътстват през по-голяма част от месеца. Септември ще ви позволи да подобрите или промените някои ситуации, може би не да ги промените радикално, но със сигурност да ги трансформирате във ваша полза. Да не забравяме Плутон, който във вашия знак може да ви помогне много, защото ви стимулира да инвестирате в ресурсите си и да увеличите личната си сила. Планетата ви помага да укрепите уменията си за вземане на решения и смелост и да намерите начини да задоволите най-дълбоките си нужди. Ще почувствате нужда да се срещате с нови хора и благодарение на това желание за приятелство, влюбването е много възможно. Свободните представители на знака да не се задоволяват с дребните неща в любовта. Посветете се на връзки, които ви носят радост, любов и ви карат да се чувствате страхотно. Внимавайте на кого давате сърцето си. Уверете се, че сте избрали правилния партньор.

 

Водолей

 

От известно време на представителите на този знак може да им се стори, че животът около тях сякаш е спрял. Този месец няма да ви донесе значителни промени в живота. Това нареждане на нещата ще се хареса само на прагматичните Водолеи, които вече са доста уморени от постоянната смяна на събитията и обстановката. Научете се да довършвате започнатата работа. Може да се раздвижат някои смущаващи енергии и да се разклатят основите, които трябва да се променят. На работното място (и не само там) рискувате да попаднете в компанията на ласкатели, които ловко ще ви обърнат гръб. Това е много опасна ситуация, която може да ви въвлече в мрежа от интриги. Отделете време, за да презаредите батериите си и да обмислите цялата нова мъдрост, която сте придобили. През септември не са изключени сривове в работата на имунната система. За да предотвратите това, трябва предварително да се погрижите за здравето си. Знайте, че сте достатъчно мъдри, достатъчно способни и достатъчно състрадателни, за да бъдете като светъл фар за другите. Позволявайки си да влезете в тази роля, може просто да откриете нова страна на вашата личност или ново умение, което искате да култивирате. Ако сте търсили романтика, септември е идеалното време за това! Прекарването на време с приятели и отделянето на време за хобитата също ще ви донесе много вдъхновение и радост, така че направете това свой приоритет.

 

Риби

 

За съжаление Рибите ще имат труден период. Външните обстоятелства от време на време ще разрушават ясно изготвените планове. Ще бъде трудно да се реагира бързо на предложените обстоятелства. Септември ще бъде месец, в който ще е важно да действате и да постигнете целите си. Ако са твърде сложни, това може да доведе до голямо разочарование и негативни емоции, които да ви попречат да бъдете щастливи. За да не се случи това, е важно да си поставите изпълними цели и да се отървете от прекомерните амбиции. Всякакви големи очаквания ще доведат до сериозни разочарования и проблеми във всички сфери на живота. Опитайте се да видите нещата от реалистична гледна точка, без розови очила. Не идеализирайте потенциалните партньори, внимавайте на кои хора отдавате сърцето си. Възможно е някои хора да изискват любов, внимание, ресурси, енергия от вас и да не ви дадат нищо в замяна. Бъдете честни със себе си и другите. Дистанцирайте се от хора, които излъчват и предават негативна енергия към вас. За мнозина есенното меланхолично настроение започва още през септември. Не мислете за миналото, за провалите и проблемите. Отпуснете се, опитайте се да гледате на света по положителен начин и ще видите колко много причини има да сте благодарни.

Източчник: Dunavmost.com

#месечен хороскоп