Обратно към пълната версия на статията »

Шварценегер, Лепа Брена, спортни зали... Спрете, преди да е станало късно за премиера!

A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов има доста причини да се чувства развълнуван напоследък (тук изключвам, разбира се, окаяното състояние на икономиката ни).

Борисов не само се радва на любимите си занимания – футбол и рязане на лентички, но се снима за спомен и с истински звезди.

Преди две седмици премиерът се срещна с Арнолд Шварценегер, по неясни причини – в присъствието на Христо Стоичков. Бившият губернатор ласкателно се пошегува, че Борисов направо си става за част от звездния екип на „Непобедимите 2“.

Тази сряда пък министър-председателят имаше уникалния шанс турбо-фолк легендата Лепа Брена да му пее на ухо. Тя не само се снима с него, но похвали залата „Арена Армеец“, в която предстои да изнесе грандиозен концерт през декември.

Както всички знаем, Бойко Борисов не се гордее с нищо на света толкова, колкото с въпросната спортна зала. Дори черният му колан по карате бледнее пред нея. Той искрено вярва, че този монумент ще го вкара в историята.

„Бойко е феноменален!“, възкликна Лепа Брена след срещата си с харизматичния български политик.

Съзирам един основен проблем в подобни непремерени изявления от страна на световни и местни звезди по отношение на премиера. Съществува реална опасност егото му в един момент да се надуе до такава степен, че да експлодира, което би оставило една цяла нация без лидер.

Затова се обръщам с апел към всички известни личности и кумири от детството на господин Борисов: Внимавайте с милите думи за нашия премиер и не гъделичкайте самочувствието му. Това е въпрос на национална сигурност!

#Лепа Брена #Арнолд Шварценегер #Бойко Борисов #спортна зала