Обратно към пълната версия на статията »

Сезон на зодия Дева: Какво да очаква всяка зодия

Сезон на зодия Дева: Какво да очаква всяка зодия
A A+ A++ A

След разгорещения и купонджисйки сезон на Лъва е време да се отправим към Девата. Както вече знаете, този едномесечен период ни дава повод да организираме себе си, да станем по-продуктивни и да вземем живота си в ръце. Девата ви призовава да завършите отдавна отлагани проекти и да се заемете с подредбата на дома си.

Облагодетелствани през този период са земните знаци Дева, Телец и Козирог, но това не значи, че останалите няма да могат да се възползват от предимствата, които им носи този месец. В сезона на Девата няма място за много емоции - сега на почит са практичността и вниманието към детайла.

А сега да видим какво я очаква всяка зодия през този сериозен период от годината!

Овен

На вас се пада тежката работа. Имате купища отчети за довършване, списъкът ви със задачи е километричен и се чувствате смазана от всичко това. Но ще се справите повече от добре! Подредете, организирайте се и ще се изненадате колко лесен ще стане животът ви в резултат на това.

Телец

Научете се да обичате работата, която вършите. Дори и да извършвате най-скучната работа на света, все пак можете да вложите своя собствен нюх и да постигнете резултати, с които се гордеете. Този месец активира зоната на романтиката, секса и забавлението, така че можете да пофлиртувате малко.

Близнаци

През този период ще се съсредоточите в семейния живот и ще си поостанете вкъщи. Можете да използвате времето, прекарано у дома, за да промените декора, да разчистите и дори да направите ремонт! Обърнете внимание на отношенията си и с вашите родители.

Рак

Практичният, сериозен характер на сезона на Девата ви помага да балансирате обичайната си емоционалност и да намерите равновесие. Мислите ви са по-бистри и успявате да изразите чувствата си по-добре. Ще ви бъде много по-лесно да се свързвате с хората на различни нива. Споделете това, което ви е на сърце!

#днвен хороскоп #дневен хороскоп #любовен хороскоп