Обратно към пълната версия на статията »

Билетите за гръмотевично забавния екшън „Тор: любов и гръмотевици“ са вече в продажба!

Билетите за гръмотевично забавния екшън „Тор: любов и гръмотевици“ са вече в продажба!
A A+ A++ A

Божествено е да си сред първите! От днес, 27 юни, стартират продажбите на билети за очакваното гръмотевично завръщане на Тор Одинсон в епичния Тор: Любов и гръмотевици.

Почитателите на превърналия се във всеобщ фаворит на феновете Отмъстител ще могат да се насладят на новото му, изпълнено с много екшън и хумор солово приключение от 8 юли само в кината, а най-нетърпеливите фенове, ще могат да се почувстват богоизбрани и да развъртят Мьолнир и Стормбрейкър ден по-рано, от 7 юли на специални предпремиерни прожекции. Тор: Любов и гръмотевици изправя Тор пред най-голямото предизвикателство в живота му до момента – търсенето на вътрешен мир. Но е особено трудно да постигнеш душевен покой, когато трябва да се изправиш пред безпощадния галактически убиец Гор - Касапина на богове, заклел се да унищожи всички божества, а в добавка току-що си открил, че вече не си единствения и неповторим Тор, тъй като бившата ти приятелка някак е успяла да овладее силата на магическия Мьолнир и се е превърнала в Могъщия Тор. Тор: Любов и гръмотевици обещава най-бомбастичното кинопреживяване на лятото, изпълнено с неподправения хумор и впечатляващ екшън, плод на забележителното въображение на носителя на „Оскар“ Тайка Уайтити (Джоджо Заека), който се завръща като режисьор след успеха на Тор: Рагнарок – един от най-обичаните филми от киновселената на Марвел. Като емблематичния Тор отново ще видим родения за ролята Крис Хемсуърт, който е в компанията на носителите на „Оскар“ Натали Портман като Джейн Фостър и Крисчън Бейл като Гор – Касапина на богове, придружавани от всеобщите любимци – Пазителите на Галактиката.

Настава време за любов, рокендрол и гръмотевици с Тор: Любов и гръмотевици предпремиерно от 7 юли и премиерно от 8 юли само в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. Билетите са в продажба.

#„Тор: Любов и гръмотевици“ #билети