Обратно към пълната версия на статията »

Вдъхновение: 10 най-търсени европейски маршрути за 2022 г

Вдъхновение: 10 най-търсени европейски маршрути за 2022 г
A A+ A++ A

Намерете вдъхновение от тази колекция от десетте най-популярни маршрута до Европа.

С толкова много възможности за това къде да отидете и какво да видите, може да бъде предизвикателство да решите как най-добре да използвате ваканционните си дни. Тези популярни примерни маршрути предлагат идеи и вдъхновение, докато преценявате какво бихте искали да правите най-много.

От древни руини до примамлива храна и вино, грандиозни дворци до невероятни гледки, Европа е безкрайно завладяваща за всеки вид пътешественик и вие можете да нагласите пътуването си до точно това, което искате.

Перфектен пакет за почивка в Гърция

От древни руини до слънчеви плажове, релаксираща атмосфера до завладяващи морски скали, пакетът за идеална почивка в Гърция: Атина, Миконос, Санторини и други от Цикладските острови - най-доброто от Гърция. Потопете се в древната история, докато се разхождате из Атина. Вижте прочутата варосана архитектура на Цикладите. Прегърнете величествен залез. Когато сте в Гърция, можете да изпитате красотата на миналото и настоящето.

Най-доброто от Испания

Испания е преживяване в рамките на дестинация. Най-доброто от Испания в обиколка: Барселона, Мадрид, Севиля и още, включва оживени градове и неописуема енергия, с която страната е известна. Разкошните дворци отразяват богатството и пищния начин на живот на испанските кралски особи и мавритански халифи. Сюрреалистичната архитектура, средновековните алеи и райските градини създават усещане за чудо в цялата страна, подчертано от запазените обичаи, от фламенкото до кухнята.

Акценти от обиколката на Хърватия

Хърватия е историческа и непокътната. Акцентите на обиколката на Хърватия: Загреб, Сплит, Дубровник и Плитвичките езера празнуват присъщата красота на страната, от шикозната модерна атмосфера на Загреб до драматичните средновековни стени на Дубровник. Хърватия лесно ще ви очарова като въплъщение на средиземноморското величие с пищни сгради от венецианската епоха, цветни морски градове и спираща дъха природа.

Луксозна обиколка на Франция от Париж до Нормандия

Богата на разнообразие и ценна древна и съвременна история, можете да намерите величествената и живописна Франция, уловена в обиколка от Париж до Нормандия. Градините на Моне, запазените текстури на Байо и харизматичното Етрета само загатват за цялостната красота. От примамливото изкуство в Лувъра до сложната история на плажовете в Нормандия, тази обиколка балансира грацията, красотата и наследството, с което Франция несъмнено се слави.

Най-доброто от Италия за една седмица

Италия е емблематична дестинация с безкраен блясък, от Колизеума до гондолите, лозята до ренесансовите скулптури. Най-доброто от Италия за една седмица: обиколката на Венеция, Флоренция, Тоскана и Рим улавя същността на Италия, като разкрива идиличния чар на историческата изработка, открита във Флоренция, до емблематичната архитектура на Рим. Независимо дали предпочитате приказни села или известни паметници, тази обиколка изследва защо Италия е вечно безценна дестинация.

Италия, Гърция, Турция и Хърватия

Средиземно море е древно чудо с класическа красота и съвременен лукс. Италия, Гърция, Турция и Хърватия: Обиколката за 2 седмици в Европа ви потапя в безкрайното величие на кристалната вода, както и забележителна история. С венецианско величие, гръцка елегантност, византийско богатство, средновековна сила и османско величие, можете да изпитате истинските слоеве на Средиземно море от Италия до Гърция, Хърватия до Турция и да се насладите на уникалните връзки на величественото разнообразие.

Перфектната обиколка на Лондон, Париж и Рим

Големите столици на Европа представят отличителните, емблематични места на съответните си страни, а този тур показва уникалния лукс на някои от най-разпознаваемите градове в света. Културното наследство, градският чар и вкусната кухня създават завладяващ спектакъл. От Биг Бен до Лувъра, Айфеловата кула до Колизеума, това пътуване минава през градовете, свързани с дълга история, датираща от древната Римска империя.

Неукротимата Исландия

Исландия притежава драматична красота от морето до вулканични върхове, представя девственото великолепие на островната държава. С културно величие, в прегръдката на Северното сияние, танцуващо по нощното небе, търсене на китове на фона на ледените северни води до изследване на дълбините на лавовите полета, можете да се потопите в недокосната харизма, открита в природните чудеса на Исландия.

Голямо европейско турне

Европа спира дъха със своето естествено величие и културно богатство: Англия, Италия, Франция и още, изследвайки свързани истории и отличително наследство. Богатството на традициите може да ви отведе от боядисани дървени мостове до приказни села, гори, представени в книги с приказки, до произведения на изкуството, които промениха хода на западния свят. Можете да опитате изключителната кухня, да се насладите на вкусовете на виното и да се отдадете на поразителната култура на Европа от древността до модерността.

Неотразимата Италия

Малко места по света могат да оценят богатството на живота като Италия. Обиколка на Италия: Откриване на Чинкуе Тере, езерото Гарда и Венеция разкрива уникалния баланс на съвременния лукс с дълбоки връзки с традицията. Елегантни венециански канали, очарователни градчета, вкопчени в крайбрежните скали, и царствена гледка към най-голямото езеро в Италия, съчетана с богати вина и забележителна кухня, изследват окончателните начини, по които италианската култура обхваща миналия и настоящия живот.

#туризъм #Европа