Обратно към пълната версия на статията »

Мистерия около болестта на Лили Иванова

Мистерия около болестта на Лили Иванова
A A+ A++ A

Лили Иванова е отказала 60 000 лева, за да пее на фирмено парти миналата събота и въпреки че е потвърдила ангажимента, в последния момент е уведомила домакините, че няма да може да участва. Причината да не изпълни договора - нещо изключително нетипично за нея, е „здравословно неразположение”, съобщи сайтът Lupa.bg.

Човек от екипа на естрадната икона се е обадил късно вечерта миналия петък на компанията, ангажирала певицата, за да уведоми, че Лили няма физическа възможност да се яви. Той звучал доста притеснен и гарантирал, че капарото, което било половината от внушителния хонорар в размер на 60 000 лева с ДДС, ще бъде върнато до дни в банковата сметка на дружеството. Мениджърът допълнил, че Лили не е добре здравословно и не е в състояние да пее. На притеснените въпроси на организаторите какво й е, той отвърнал, че не може да даде допълнителна информация. По спешност я е заместил Стефан Илчев. На фирменото парти са участвали още Васил Найденов и Миро.

Според една от версиите Лили Иванова се е заразила с КОВИД-19. Тя е усетила неразположение в четвъртък вечерта, а направен ден по-късно тест потвърдил диагнозата. Състоянието й е добро и не изисква хоспитализация, но 83-годишната легенда трябвало да си почива активно. Няма информация дали изпълнителката е с поставена трета доза ваксина.

Според други обаче Лили няма коронавирус, а е получила цялостен срив на организма след изтощителните си концерти от мащабното турне, което предприе в края на април. Покрай тях естрадната прима си докарала и ужасяващи болки в гърба. В момента тя се подлагала на специална терапия, за да облекчи страданията си. В момента Лили има няколко дни „дупка” от турнето. Следващият концерт е предвиден за 15 юни във Враца. Певицата се зарича, че спектакълът няма да бъде отменен.

Снимка: Васил Къркеланов/фейсбук/Лили Иванова

#Лили Иванова