Обратно към пълната версия на статията »

Биха и ограбиха хиляди евро от заможно украинско семейство на Слънчака

Биха и ограбиха хиляди евро от заможно украинско семейство на Слънчака
A A+ A++ A

Украински граждани, потърсили убежище в Слънчев бряг, са били нападнати днес, пребити и ограбени от група мъже, които се издирват. Това съобщи Флагман.бг, позовавайки се на свой източник.

Криминалистите от ОДМВР Бургас и служителите на РУ-Слънчев бряг са мобилизирани в издирването на двама или трима мъже. Противоречиви са показанията на пострадалите за броя на участниците. Покушението е извършено върху семейство, което е било настанено в затворен комплекс. Нанесени са юмручни удари по жертвите, заплашвани са да мълчат, като преди това са били принудени да предадат всичките си спестявания, с които са пътували до тук. Става дума за голяма сума в евро. 

От пресцентъра на ОДМВР-Бургас отказват информация.

Няма данни нападателите да са били маскирани, нито от каква народност са. Друг източник твърди, че в дадените показания пред полицията украинците са съобщили за около 60 хиляди евро, което представлявало всичките им спестявания. Не е потвърдено също, че единият от мъжете е издавал заповеди на руски език, каквато информация първоначално пристигнала в редакцията на изданиета, както и че са произвели изстрели с пистолет.

#бити #Слънчев бряг