Обратно към пълната версия на статията »

Борисов: Българите гласуваха за Промяната, сега ще висят в задръствания към морето ВИДЕО

Борисов: Българите гласуваха за Промяната, сега ще висят в задръствания към морето ВИДЕО
A A+ A++ A

Когато българите се редят с километри, пътувайки за Слънчев бряг, Несебър, Поморие и Обзор към Варна, да знаят, че няколко часа ще стоят тук, защото за това си гласуваха - за промяната. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов край обхода на Бургас в посока Слънчев бряг.

Интересно е изказването му, предвид това, че по време на негоото управлени задръстванията бяха нещо нормално и доста ужасяващо. И не само по път към морето, а и към други дестинации...

Иначе бившият министър-председател каза следното:

"Всички бургазлии и туристи ще изпитат промяната само след един месец, като почне курортният сезон. Този мост трябваше да се завърти и да слезе надолу, за да може да се облекчи целият трафик на входа на Бургас. Това щеше да е готово преди и на 17 май да е откриването. Една година промяна, една година пустош и ако изобщо има курортен сезон, като гледам какво правят с бежанците - няма да може да стане. Така че когато българите се редят с километри, пътувайки за Слънчев бряг, Несебър, Поморие, Обзор към Варна да знаят, че няколко часа ще стоят тук, защото за това си гласуваха - за промяната", допълни Борисов. 

Той бе придружен от кмета на Бургас Димитър Николов, като огледа спряното строителство на обхода и заяви, че летните тапи ще бъдат ад за шофьорите и туристите.

Според Младен Маринов държавата сама създава предпоставки за тежката пътна обстановка и невинните жертви на войната по пътищата.

"Сложете един билборд "Това направи промяната". Защото все ГЕРБ са им виновни. Ако от днеска се захвана, до 1 юни ще го направя", заяви Борисов.

#Бойко Борисов #задръствания