Обратно към пълната версия на статията »

Тото и Кали захапаха Глория: Нямаш нито един хит!

Тото и Кали захапаха Глория: Нямаш нито един хит!
A A+ A++ A

Рапърът Йонислав Йотов, по-известен като Тото от „СкандаУ“, и певицата Кали захапаха примата на фолка Глория, като заявиха, че тя няма нито един хит, пише "Телеграф".

„22 албума и нито един хит, а кажи ми как може такова нещо“, заяви Тото по адрес на Глория по време на последния си подкаст в мрежата.

В същото време Кали с ехидна усмивка му отвърна: „Е, как някои ще ти кажат, че е пълна с хитове. „Ако бях се родила река, например“, на което Тото отговаря: „Какво е това?“

Подигравката на двамата с Глория разбуни духовете в социалните мрежи и фенове им скочиха, обявявайки ги за злобари и изпълнители без възпитание, щом си позволяват да говорят така за колега. „Точно пък той тръгнал да говори, кой беше ти? И колко са твоите хитове? Че хората те знаят само от песента с червения анцуг, даже името не й знам“, написа в коментар ядосан почитател.

Друга дама, на име Наталия Бетера отвръща на нападките на Кали с думите: „За хитове на Кали честно да си кажа вече не се сещам. И за един даже не се сещам….! След толкова години извън България не се сещам даже как изглеждаше Кали. Но моята 13-годишна дъщеря, въпреки че е от смесен българо-швейцарски брак, въпреки че е родена в Швейцария и в България си идва един път в годината, знае всички песни на Глория наизуст! Мисля, че това говори достатъчно коя е по-добрата изпълнителка и коя има повече хитове“. Повечето от феновете на фолка са категорични, че злобата на Кали, че никога не е била номер 1, най- накрая се показа, колкото и да се прави, че е над нещата.

Колаж: Телеграф

#Кали #Тото от Скандау #Глория