Обратно към пълната версия на статията »

Георги Георгиев, БОЕЦ: Кириле, събуди се, бе!

Георги Георгиев, БОЕЦ: Кириле, събуди се, бе!
A A+ A++ A

Кирил Петков, минаха седмици, месеци, минаха и прословутите сто дни! Пролетта дойде, раззелени се, а Промяната продължава да спи зимен сън!

Гешев е на своят пост. Оставихте Надежда Йорданова сама във ВСС. Само БОЕЦ и шепа непримирими граждани продължаваме тази битка, а „променаджиите” ги няма! Кьорав променаджия, или човек на ДБ няма пред ВСС срещу Гешев! Страх ви е, да не би Гешев да падне ли? Къде сте? Или там е опасно и не е за вас?

КПКОНПИ си е под контрола на мафията и Тони Балкони! ДАНС си е под контрола на мафията и по сигнала на БОЕЦ за ТУРСКИ ПОТОК не се случва НИЩО. НАП си е под контрола на мафията и изпра Пеевски, а по сигнала на БОЕЦ за Къщата в Барселона вече една година Спецов не може да извърши нужните ревизии. Всъщност Пеевски го изпраха и ДАНС, и прокуратурата, и НАП, и КПКОНПИ! Кириле, доволен ли си? Повечето от тези институции са под твой контрол.

И ВСС си е на своят пост, въпреки сигналите на БОЕЦ с конкретни данни за брутално погазване на Конституцията от девет членове на Съвета! Вместо Парламента да инициира тяхното отстраняване, което ще доведе до незабавно разпускане на цялото ВСС, Парламента мишкува и мишките вътре броят дните да мине и този месец и да си вземат още една заплатка.

Кириле, това ли ти е Промяната? Събуди се, бе! И не се оправдавай с ИТН и БСП, никой не е очаквал промяна от Слави и Корнелия. ПП и ДБ трябваше да са двигателите на промяната. И къде сте? Христо Иванов и компания се снишават срамно и кадруват на дребничко, а хората от ПП дори и това не правят. Гърчиш се и навеждаш под рекета и блъфовете на Нинова и ИТН и се мислиш за хитър. Глупости, Кириле.

Влезе в капана на „глупавото момче”. Хем си неспособен, хем се мислиш за голяма работа, хем не търсиш помощ. Всичко ти е едно жалко пънене, поза и ПР. А съдбата и гражданите дадоха доверие за истинска промяна. Имаме исторически шанс и вместо да изриваме мафията, ченгетата и корумпетата от властта, виждам как Пеевски отново е недосегаем. А с влизането си в казуса по сигнала на БОЕЦ за пачките и кюлчетата и арестите на Буда, Горанов и Арнаудова прецака всичко. Пак от едното пънене да си „в играта” и да се правиш на „борец срещу корупцията”. В живота си не виждал сигнал за корупция. В живота си не си се сблъсквал с мафията и мутрите и. И нито знаеш, нито можеш да водиш тази битка. И вместо да търсиш помощ, съсипваш и нашите усилия, рискове и труд.

Кириле, ти си си най-големият враг.

Гарелов – съветник в Парламента в комисията по медии. Карбовски – номиниран от управляващите за член на СЕМ. Кошлуков си е директор на БНТ. Живко Тодоров, човека на Шиши си стои, като директор в ББР с 370 000 лева заплата! НИТО ЕДИН сигнал на БОЕЦ срещу мафията не е разследван адекватно от службите, които са на под твой контрол – ДАНС, НАП и МВР , с изключение на усилията на Рашков по сигнала срещу Борисов, който пак ти съсипа.

И по темата за войната в Украйна „Промяната” е жалка картинка. ПП и ДБ - Заложници на дъртите ченгета и путинофили от БСП. Срам и позор.

Всичко това сме го виждали. Има обаче един голям проблем, Кириле. Битката срещу мафията се води от бойци, от хора, които имат силата куража и способността да водят тази битка. Може да не се усмихват хубаво, може да не са с по две дипломи от Харвард, но имат нещо друго – решителност и смелост. Лидерство в битката. Изправяш се, поемаш всички рискове, заплахи, помия и удари и се бориш до дупка. За принципи и кауза. Това не е бизнес, не е политика, не са сметчици, не са преговори, не е ПР. Това е война и тя струва и човешки животи. Знам го от собствен опит.

Кириле, или се събуди, или ще те събудим. Все още имаме шанс да се преборим с наглите. Ако не можете да помагате, поне не пречете. Гледайте си постчетата, селфитата и интрижките в коалицията и не ни пречете. Ние без вас си можем, вие без гражданите не можете. Дано си го осъзнал.

А ако все пак се събудиш и решиш, че имаш топки за истинска битка срещу мафията и корупцията, обади се, ще ни намериш на фронта.

Георги Георгиев, БОЕЦ

#боец #Кирил Петков