Обратно към пълната версия на статията »

Най-накрая! Петканови подали документи за развод

Най-накрая! Петканови подали документи за развод
A A+ A++ A

Сагата със семейство Петканови е към своя край. Александра проговори за проблемите в брака им.

След като дълго време правиха цирк с отношенията си, сега една от най-досадните светски двойки наистина е сложила край на любовта си. Даниел и Александра не са заедно и това е безвъзвратно.

Ето какво публикива тя във Фейсбук:

Здравейте, приятели, поради многото запитвания и спекулации, решихме, че е време да съобщим публично какво се случва с нашето семейство. Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни предстои развод. Решението ни е окончателно и документите вече са подготвени.
В раздялата ни няма намесени трети лица и причината е възможно най-тривиалната - различия в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, въпреки усилията и опитите, които направихме. Все пак, дори и след такова тежко решение, запазваме уважение и добри чувства един към друг.
Основен приоритет и за двама ни винаги е бил и ще бъде нашият син – Габриел. Любовта ни към него е движещата сила и мотивация за това да бъдем по-добри хора. Ще продължим да споделяме грижите за него и да му даваме цялото си внимание и любов.
Благодарим на всички вас, които се вълнуваха заедно с нашето семейство. Съжаляваме, че не успяхме да се преборим и че приказката ни свършва не както ни се искаше. Надяваме се, че нашата история и това, че говорихме толкова открито във всеки етап от нашите отношения през последните близо 5 години, ще ви помогне един ден да вземете правилните за вас решения и да намерите правилните думи в подобна ситуация.
Независимо от всичко случило се и от развръзката, всеки един от нас израсна и се промени благодарение на другия, надяваме се към по-добро.
Това е всичко, което бихме искали да кажем по темата, и благодарим предварително, че ще уважите личното ни пространство в следващите седмици.
Алекс и Дани

#Петканови #развод