Обратно към пълната версия на статията »

Синът на Доган кара зимата в Доминикана, кърши снага пред жена си Памела

Синът на Доган кара зимата в Доминикана, кърши снага пред жена си Памела
A A+ A++ A

Слънце, пачанга, палми, пясъци. Така си изкарва почивката синът на почетния председател на ДПС Ахмед Доган – Демир. Младият татко купонясна на яхта насред лазурното море заедно със съпругата си Памела, която снима видео как благоверният й танчува кръшно латино.

Семейството на Доган-младши е на почивка с приятели, които за разлика от него предпочитат да се пекат на жаркото слънце на шезлонги, а не да кършат телеса. Приятели на сина на Сокола го издават, че това е поредният круиз на младото семейство. Този път двамата са избрали да почиват на Домиканската република. През студения сезон тя е сред предпочитаните дестинации за българите, които могат да си позволят подобни разточителни пътешествия и не броят левчетата си, за да платят сметките си за ток.

Демир Доган обожавал дискретните острови и често отдъхвал под палмите. На райското кътче Доганови се наслаждават на любовта си, без двете им деца – Адмир и родената миналата година Ноел.

Явно децата са поверени на грижите на бабите и дядовците си. Но едва ли на тези по бащина линия, а на тези по майчина. Памела е щерка на изветния футболен агент Николай Жейнов.

 

#демир доган