Обратно към пълната версия на статията »

Евгени Минчев съсипа Маги и Криско

Евгени Минчев съсипа Маги и Криско
A A+ A++ A

Както винаги, Евгени Минчев разцепва мрака в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“, поместена във вестник "Телеграф".

Сидерова, потърси камина за клина си!

Маги Сидерова, която има божествено телосложение, го изтъква с не много оригинална комбинация. Позволявам си да кажа, че този клин, освен ако не е за изхвърляне на смет късно вечер, би намерил покой  в камината или в гардероба на прислужница.

Тези увъртяни шарки, комбинацията на златисто и черно, ме връщат към началото на попфолк заведенията, където повечето тапети бяха подобни. Зеленото яке- браво, добра идея- губи своята стойност в компанията на клина а двете помощни чантички на хълбока направо избиват рибата, че и кокошките.

Обувките на госпожата не са за градска среда, те отиват повече за излет, както и за определена фотосесия, ако е добре платена. Сидерова остава моят моден символ, но би ли помислила да укроти тези коси с някаква оригинална прическа... А този телефон с размер на щайга, не искам да поглеждам дори. Гаджето ми казва да си гледам работата, защото и бил голям фен. Ами аз това правя, казах му и го лиших от джобни.

Галя Сатен да ни свали... шапката си!

Отдавна не бях виждал Галя от Сатен, затова с готовност ще и обърна внимание. Общата визия на изпълнителката оценявам на среден 3 и то само защото сме имали красиви колегиални моменти.

Ако иска да направи нещо в моя чест, нека ми свали шапка, тоест- да си свали шапката, която като върховен аксесоар, прави всичко да прилича на лошо облечена топлийка. Насърчавам това, че певицата изглежда така добре, с тънко телосложение, от което блика сексапил и привлекателност.

То седи смъкнато, килнато, увиснало, като излязло направо от пералнята, без да са му прочетени правата. Чудя се защо Галя е с такива очила, после се сетих, че звездите обичат да ги носят. Както беше казала една по- мащабна знаменитост- „Цял живот искаме да станем известни, после носим очила, за да не ни разпознаят“...

Десислава Каранова връща дантелата

Възхитителна млада дама, в чиито стил се чете естетическо пророчество. На чаша аперол, с оригинална черна рокля, младата писателка Десислава Каранова, дава надежда за своето поколение.

Пред обичайният избор на дънки и суичъри, госпожицата се е спряла на дреха, която очертава един красив предстоящ път в обществото. Оригиналната дантела и фината кройка се обединяват с физическата красота на авторката и изписват онзи модел на поведение, необходим на подрастващите. Като и пиша отлична оценка за старанието, нека похваля прическата- истински водопад от нежност.

Икебаната облече червено елече...

Ето, това е елече, макар и не синьо, както Чмихова пееше. Деян Неделчев, на чиито вкус за обличане никога не съм залагал, надминава себе си по естетическо нехайство.

Елечето е от очевидно не много скъп плат, изглежда зле ушито, най- вече по краищата, стърчащи като уши на уплашена лисица. Върху ризата или е повърнато или е направено опит за рисуване тип батик – и в двата случая би било добре да постави нова следващия път.

Това че яката е поставена над елека, поставя Неделчев в друга категория певци, виждани в механи, атракционни кораби и детски забави. Косите са непроменени в годините, но не възприемайте това като комплимент.

Дали може един прилично изглеждащ артист като Деян да намери друг път към модата а не да наподобява разтурена икебана, наистина не знам.

Криско готов за дует Каризма

За много оригинално намирам, че Криско се е сложил в черен костюм, който заради хубавата му фигурка или фотошоп, изглежда като излят. Точно като излят варел асфалт, поел силуета на обичания певец, който ми беше наистина симпатичен, докато носеше ризки с цветни щампи ала Кулагин.

Подобно на вече износени стилистики, Криско е облякъл сакото на голо, за разлика от Азис, там обилно окосмение не се забелязва. Вместо косми, от там се подават три синджира... синджири, които заробват цялостната визия и я подставят в графа „Леле, мале“.

Навремето почти всеки чейнчаджия на Магурата носеше подобни а наличието им беше ценз за заможност. Всъщност, нека се поправя, виждам че парче плат, навярно риза, подпълва сакото отдолу, но с тази ширина е възможно и да е шал. Нещо тук много ми напомня за Миро, каква е точно работата на тази прилика, даже не се наемам да гадая. Важното е, че съществува каризма, каквато очевидно е обсебила и рапъра.

Навремето почти всеки чейнчаджия на Магурата носеше подобни а наличието им беше ценз за заможност. Всъщност, нека се поправя, виждам че парче плат, навярно риза, подпълва сакото отдолу, но с тази ширина е възможно и да е шал. Нещо тук много ми напомня за Миро, каква е точно работата на тази прилика, даже не се наемам да гадая. Важното е, че съществува каризма, каквато очевидно е обсебила и рапъра.

 

 

 

 

 

 

#Евгени Минчев