Обратно към пълната версия на статията »

Зарязан? Калин Врачански маха гащи самичък

Зарязан? Калин Врачански маха гащи самичък
A A+ A++ A

Калин Врачански май отново е в отбора на ергените. Актьорът бе хванат от фотографите да обикаля заведенията на столицата сам, пише вестник Ретро.

Брадясал и дегизиран със слънчеви очила, секссимволът отново бе засечен на зимна разходка без последната си официална половинка Александра. От лятото насам двамата с хубавицата не са се появявали никъде заедно. Двамата се събраха през 2019, а през 2020 стана ясно, че дори са се сгодили. Художничката носеше на ръката си нежен годежен пръстен и двамата уж се гласяха да минат под венчило, макар Врачански отдавна да е заявил, че не е страстен привърженик на брака. 

Очевидно обаче отношенията между него и Александра не са цветя и рози и Калин пак безделничи, досущ като в ергенските си години, преди да се залюби с нея. Кариерата му, досущ като личния жувот, също е забуксувала. В момента постановките, които репетира, са на пауза, защото макар и ваксиниран, се разболял от ковид и цялата организация пропаднала. Актьорът прекарал вируса относително леко, по-зле му се отразявала липсата на ангажименти. 

Въпреки това той явно има заделени спестявания, защото все още не се е разделил със скъпото си спортно бяло ауди. С топвозилото той се сдоби преди няколко години срещу сумата от 150 хиляди лева. Врачански е любител на високите скорости и си пада и по мощни мотори. 

 

#Калин Врачански