Обратно към пълната версия на статията »

Болестно състояние! Кльощавата Гущерова иска да отслабва още

Болестно състояние! Кльощавата Гущерова иска да отслабва още
A A+ A++ A

Манията на Светлата Гущерова да се вталява още и още вече придобива плашещи размери. Бившата плеймейтка и настояща бизнесдама роди син и дъщеря на съпруга си Християн Гущеров, но е на вейка.

Въпреки, че теглото й е под 50 кг., манията на Гущерова не отслабва, а точно обратното - засилва се. За да свали още някой и друг килограм от и без друго кльощавата си фигура, Светлана е започнала да се храни при Енджи Касабие. Не е тайна, че ливанската диетоложка подготвяше менюто на Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм по време на снимките на "Непобедимите" в България.

 От своя страна Гущерова вероятно и няма време да се върти край печката в кухнята, тъй като е нонстоп ангажирана с бранда си за луксозни пижами и новата колекция, която подготвя. За сметка на това, Енджи Касабие се грижи за разнообразното меню в семейството на Гущерови.

Диетоложката захранва моделката, а вероятно и съпруга й, с диетично тристепенно меню, което включва и нискокалорични десерти, стана ясно от стори на Светлана в Инстаграм.

 

#светлана гущерова