Обратно към пълната версия на статията »

Бимбалов: Паразитите се възпроизвеждат, пълзят и остават лепкави следи

Бимбалов: Паразитите се възпроизвеждат, пълзят и остават лепкави следи
A A+ A++ A
Симпатягата на снимките долу, който получи половин час медийна слава, е новият зам. директор на Следствената служба, предложен от Главния Каскет. Струва ви се, че сте го виждали? Разбира се.
 

Подобно на Гешев учи за ченге, но се развива чак до членест представител на Висшия Съдебен Съвет. Другото общо между двамата споменати е бащицата Цацаров, който се грижи и двамата да растат под мишницата му…. Извинете.


Индивидът на снимките става особено популярен по време на скандала с онзи SMS, изпратен до Борисов: „Lozan Panov otnovo predlozi da Vi vikame vav VSS po zapisite za dvete kaki. Ne go priehme.“ Доста любопитен детайл е, че същият сладур отказва да предостави разпечатка от телефона си, за да опровергае съмненията за авторство, с оправданието, че „имал много съобщения, изпратени към жени… някои от които доста сексуални“.


Изпитвам искрено възхищение към алтруистичните сърца на тези жени, но не това е темата ми сега. Чудя се докога медиите ще стават спокоен приемник на паразити, които зловонно злепоставят всяко желание на нашето общество да изрови истината в кочината. Паразитите се възпроизвеждат, пълзят и остават лепкави следи, по които истината се подхлъзва и се срива, унизена.

 

Радослав Бимбалов, Фейсбук

 

#Радослав Бимбалов